Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι απαράδεκτες συνθήκες συζήτησης του ισολογισμού του 2021

Οι απαράδεκτες συνθήκες συζήτησης του ισολογισμού του 2021

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 στις 16:00 το μεσημέρι συγκάλεσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Ρούμελης, το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συζήτηση και έγκριση του ισολογισμού του έτους 2021.

Μια κατάσταση για γέλια και για κλάματα καθώς δεν υπήρχε απαρτία, αφού η ώρα ήταν εντελώς ακατάλληλη για όσους δημοτικούς συμβούλους εργάζονται και δεν είναι έμμισθοι αιρετοί.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση, καλούσε στο τηλέφωνο δημοτικούς συμβούλους προκειμένου να εισέλθουν στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη απαρτία.

Δημοτικοί Σύμβουλοι που ήταν παρόντες αποχωρούσαν γιατί μετά από 45 λεπτά η συνεδρίαση δεν μπορούσε να ξεκινήσει λόγω έλλειψης απαρτίας.

Μια τραγική κατάσταση για ακόμα μια φορά με ευθύνη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και με όσους την παρακολουθούσαν να αναρωτιούνται γιατί όλο αυτό το μπάχαλο.

Μέχρι που το θέμα έφτασε στις δωροεπιταγές της Elpedison και στην απάντηση της διοίκησης του δήμου και της Οικονομικής Υπηρεσίας πως δεν καταχωρήθηκαν στα βιβλία του δήμου γιατί δεν ήταν χρήματα, επιταγές, γραμμάτια ή χρεόγραφα.

Τελικά όλη αυτή η κωμωδία για την επίτευξη της απαρτίας δεν ήταν χωρίς λόγο. Κρίμα που εξαιτίας της ώρας έλλειπε από τη συνεδρίαση και ο Ζάχος της κωμωδίας «Η ωραία των Αθηνών» για να επαναλαμβάνει τη φράση «Πνεύμα και Ηθική».

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ