Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο ζήτημα δεν είναι να παρουσιάσει η διοίκηση Μανδαλιανού τις μελέτες για...

Το ζήτημα δεν είναι να παρουσιάσει η διοίκηση Μανδαλιανού τις μελέτες για την 25ης Μαρτίου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης ρώτησε τι θα κάνεις επιτέλους η διοίκηση με τις διασταυρώσεις της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, γιατί τα τρακαρίσματα συνεχίζονται. Ο κύριος Αλεξανδρίδης ρώτησε αν έχει δρομολογηθεί κάποια λύση από τη διοίκηση του δήμου και αν υπάρχει κάποια πρόταση, αν υπάρχει κάποια μελέτη.

Η απάντηση του Νέστορα Λαφαζανίδη ήταν πως είχε δρομολογήσει μία μελέτη για την οδό 25ης Μαρτίου μαζί με κάποιες άλλες μελέτες όσο ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και τόνισε πως θα ήταν καλό και χρήσιμο να παρουσιαστούν όλες αυτές οι μελέτες σε μια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η απάντηση του δημάρχου ήταν πως έχει γίνει μια μελέτη και ότι δεν μπορούν να γίνουν κόμβοι σε όλες τις διασταυρώσεις αλλά μόνο σε κάποιες. Στις διασταυρώσεις που δεν μπορούν να γίνουν κόμβοι θα γίνει αυτοψία μαζί με την Τροχαία ώστε να τοποθετηθούν είτε φανάρια, είτε πασαλάκια, είτε μάτια γάτας προκειμένου να μην γίνονται τροχαία ατυχήματα.

Ο καιρός που θα έπρεπε η διοίκηση Μανδαλιανού να παρουσιάσει μελέτες πέρασε ανεπιστρεπτί. Αυτό που πρέπει να παρουσιάσει η διοίκηση Μανδαλιανού για την οδό 25ης Μαρτίου είναι έργα και όχι μελέτες. Βέβαια έχει πάρα πολύ καιρό που μελέτες ακούμε και μελέτες δεν βλέπουμε. Υπάρχει, λένε, μελέτη για την 25ης Μαρτίου, σε κάποιες διασταυρώσεις μπορούν να γίνουν κόμβοι, αλλά δεν μας λένε ποιες διασταυρώσεις είναι αυτές. Τις κρατάνε κι αυτές μυστικές για να μην τις ματιάσουμε, όπως κρατάνε μυστικές και τις εργασίες στο ΚΕΠ με το φόβο επίσης του ματιάσματος!

ΘΑ κάνουν και αυτοψία με την τροχαία, ΘΑ βάλουν και φανάρια, ΘΑ βάλουν και μάτια γάτας, ΘΑ βάλουν και μάτια χήνας, ΘΑ μας κάνουν και δέκα αυγά Τουρκίας, ΘΑ μας φέρουν και θάλασσα. Τρία χρόνια στη διοίκηση και τα «ΘΑ» πληθαίνουν και μεγαλώνουν. Ο Κλεάνθης με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγεια και η νύχτα επίσκοπο γεννά και η αυγή Μητροπολίτη, πλην όμως η νύχτα και η αυγή της διοίκησης Μανδαλιανού δεν πρόκειται να γεννήσουν ούτε καντηλανάφτη.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ