Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑς τους πάρει ο κύριος Μανδαλιανός και ας πάνε να φτιάξουν το...

Ας τους πάρει ο κύριος Μανδαλιανός και ας πάνε να φτιάξουν το ΚΕΠ…

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, σαν να μην είναι δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, καλωσορίζει κόσμο στην παράταξή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Στο τέλος, έτσι όπως το πάει ο κύριος Μανδαλιανός, θα βιαστεί να κάνει εκδήλωση στα μέσα του Οκτώβρη για να παρουσιάσει το όνομα τις παράταξής του και τους υποψηφίους συμβούλους του, ώστε να προλάβει τις εκδηλώσεις των υποψηφίων δημάρχων.

Ο κύριος Μανδαλιανός είναι όμως δήμαρχος. Δεν είναι υποψήφιος δήμαρχος για να προβάλει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όσους κάνουν παρέλαση από το γραφείο του και ανταλλάσσουν χειραψίες μαζί του, κλείνοντας συμφωνίες να δουλέψουν για το κοινό τους όραμα.

Το όραμα του κυρίου Μανδαλιανού το βιώσαμε με το κιλό και χορτάσαμε δυσοσμία, αυτήν που μυρίζουν οι δικές μας υποκειμενικές μύτες αλλά δεν μυρίζει η δική του αντικειμενική μύτη.

Αλλά μιας και μάζεψε μερικούς ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και αφού φτάσανε να μπορούν να γεμίσουν δύο ταξί, ας τους πάρει, ας τους μοιράσει φτυάρια, μυστριά, μπαντανόβουρτσες και άλλα σύνεργα, ας τεθεί επικεφαλής του συνεργείου και ας ξεκινήσουν δουλειά να διαμορφώσουν το χώρο στην Πολεοδομία Ευόσμου για να στεγαστεί το ΚΕΠ.

Γιατί πάει πολύ ο δήμαρχος, που εδώ κι έναν ολόκληρο χρόνο δεν κατάφερε να ανοίξει το ΚΕΠ στην Πολεοδομία Ευόσμου, να πουλάει μαζί με τους συνοδοιπόρους του δουλειά για να πετύχουν το κοινό τους όραμα. Ας δουλέψουν να ανοίξουν πρώτα το ΚΕΠ και μετά μας πουλάνε όλοι μαζί και τα οράματά τους για τις πράσινες διαδρομές και τα πράσινα άλογα.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ