Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο μεγάλο πρόβλημα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι η διοίκηση Μανδαλιανού

Το μεγάλο πρόβλημα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι η διοίκηση Μανδαλιανού

Τα μεγάλα προβλήματα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν είναι πλέον η δυσοσμία, η σχολική στέγη, η έλλειψη χώρων πρασίνου, η έλλειψη χώρων άθλησης. Αυτά τα προβλήματα παραμένουν, αλλά δεν είναι τα μεγαλύτερα.

Το μεγάλο πρόβλημα του δήμου είναι ο δήμαρχος και η διοίκησή του που όχι μόνο δεν φρόντισαν να λυθούν τα παραπάνω προβλήματα, όχι μόνο δεν έκαναν βήματα για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων, αλλά ούτε και θέλουν να τα λύσουν.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, που διαφημίζει μερεμετίσματα σχολείων και βάψιμο διαβάσεων, δεν έκανε απολύτως κανένα έργο σαν διοίκηση και ζητάει να εκλεγεί για δεύτερη τετραετία προκειμένου να υλοποιήσει το όραμα του δημάρχου για πράσινες διαδρομές και για πράσινα άλογα.

Η διοίκηση Μανδαλιανού ούτε καν σχεδίασε κάποιο μεγάλο έργο και αυτό φαίνεται από την άρνησή της να κάνει απολογισμό του έργου της στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί εκεί τα παχιά λόγια θα πρέπει να συνοδεύονται και από κάποια έγγραφα.

Τα έργα, που ίσως σχεδίασε η διοίκηση Μανδαλιανού, είναι προφανώς σαν και τις συγκοινωνιακές μελέτες της που η ίδια παραδέχτηκε πως είναι αρχικές -κάτι σαν εκθέσεις ιδεών- που θέλουν πολύ δρόμο και μεγάλη επεξεργασία για να υλοποιηθούν.

Αυτή όμως η διοίκηση, που δεν προσπάθησε να κάνει απολύτως κανένα έργο, ήταν η διοίκηση που έδωσε μάχη για να απωλέσει από την κυριότητα του δήμου το αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού επειδή έλεγε πως δεν έβρισκε έγγραφα που να αποδεικνύουν πως ανήκει στο δήμο, ήταν η διοίκηση που έδωσε μάχη για να πληρώσει ενοίκιο για τα γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή, ήταν η διοίκηση που έδωσε μάχη για να πάρει χορηγία από την Elpedison και να «ξεπλύνει» τον όμιλο ΕΛΠΕ από τις ευθύνες του για τη δυσοσμία, είναι η διοίκηση που προσπαθεί να καταργήσει ένα κτήριο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, σε μια περιοχή που χρειάζεται να χτιστούν και νέα σχολικά κτήρια κι όχι να καταργηθούν.

Το μεγάλο πρόβλημα του δήμου είναι ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και η διοίκησή του που δεν άγγιξαν κανένα από τα μεγάλα προβλήματα του δήμου, αλλά ούτε και από τα μικρά και γι’ αυτό στις επερχόμενες εκλογές πρέπει να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μήπως και επιλυθεί από άλλη διοίκηση κάποιο από τα μεγάλα προβλήματα του δήμου.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ