Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτα ύψη οι τιμές των κατοικιών σε Κορδελιό και Εύοσμο…

Στα ύψη οι τιμές των κατοικιών σε Κορδελιό και Εύοσμο…

Εκτοξεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες οι τιμές πώλησης και ενοικίασης των ακινήτων σε Κορδελιό και Εύοσμο καθώς δημιουργήθηκε κύμα χιλιάδων ανθρώπων που θέλουν να κατοικήσουν και να μεταδημοτεύσουν στο δήμο μας.

Οι νέοι κυρίως άνθρωποι, που ψάχνουν διαμέρισμα για να κατοικήσουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, προσφέρουν αστρονομικά ποσά στους ιδιοκτήτες των ακινήτων με αποτέλεσμα οι τιμές να φτάσουν στα ύψη.

Το κύμα αυτό μετοικήσεων σε Κορδελιό και Εύοσμο έκανε όσους ήδη ενοικιάζουν κατοικίες στο δήμο να προσπαθούν να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους με όσο γίνεται μικρότερη αύξηση του ενοικίου.

Επιπλέον ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου και οι υπηρεσίες του βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς αύριο Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2022 αναμένεται να δημιουργηθούν τεράστιες ουρές στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του δήμου αλλά και στο δημαρχείο από κατοίκους του δήμου που δεν είναι δημότες του και θέλουν να κάνουν μεταδημότευση σ’ αυτόν.

Η παραπάνω εκρηκτική κατάσταση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δημιουργήθηκε με την επισημοποίηση της υποψηφιότητας της Μαρίας Μανούκα για το δημαρχιακό θώκο. Οι κάτοικοι του δήμου αντιμετώπισαν με ενθουσιασμό και αλαλαγμούς την υποψηφιότητά της και σχημάτισαν τεράστιες ουρές για να εξασφαλίσουν μία θέση στο ψηφοδέλτιό της. Αύριο θα σχηματίσουν και τεράστιες ουρές όσοι πρώτα πρέπει να μεταδημοτεύσουν για να μπούνε στο ψηφοδέλτιό της.

Ο ενθουσιασμός των κατοίκων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για το νέο άνεμο που θα φυσήξει με δήμαρχο τη Μαρία Μανούκα, έκανε και τους κατοίκους άλλων περιοχών να σπεύσουν να αναπνεύσουν αυτόν τον αέρα.

Η πλειονότητα αυτών που θέλουν να μεταδημοτεύσουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι γυναίκες καθώς η υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα θα δημιουργήσει τομή στην ανδροκρατούμενη τοπική αυτοδιοίκηση.

Επειδή αναμένονται χιλιάδες κάτοικοι άλλων περιοχών να κατακλύσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, σε βαθμό που θα είναι αμφίβολο αν θα τους χωρέσει, η Δημοτική Αρχή σκέφτεται να βάλει κριτήρια στη μεταδημότευση και αυτή να μη δίνεται μόνο επειδή κάποιος θα κατοικήσει στο δήμο. Το αν τα κριτήρια θα είναι παρόμοια με αυτά των αιτούντων πολιτικό άσυλο θα αποφασιστεί εντός της ημέρας.

Ο δήμος επίσης θα διαμορφώσει χώρους άνωθεν της περιφερειακής οδού για να μπορούν οι μετανάστες από άλλους δήμους να στήσουν τις σκηνές τους, αφού πολλοί είναι αποφασισμένοι να μείνουν στο δήμο μας ακόμα και σε σκηνές για να μην χάσουν τον άνεμο που θα φυσήξει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τη Μαρία Μανούκα στο τιμόνι του!

Τσάρλυ

ΥΓ. Το κείμενο είναι ξεκάθαρα σκωπτικό. Ας ελπίσουμε πως δεν θα καταταγεί από κάποιους στην κατηγορία των ψευδών ειδήσεων.

Τεράστιες ουρές έξω από το γραφείο και το σπίτι της Μαρίας Μανούκα…
Οι αντιδήμαρχοι της κυρίας Μανούκα θα είναι όλες γυναίκες;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ