Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Νίκος Ανδρουλάκης ας ζητήσει τα ρέστα από τον Κώστα Σωτηράκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ας ζητήσει τα ρέστα από τον Κώστα Σωτηράκη

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε χθες Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης προς την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο των υποκλοπών, κατά την κατάθεσή του σ’ αυτήν, επειδή η Εξεταστική δεν κάλεσε άλλα πολιτικά πρόσωπα. Ο κύριος Ανδρουλάκης έριξε πυρά ακόμα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, τονίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έπρεπε να είναι εδώ και να κάθεται σε αυτή την καρέκλα».

Προκαλεί έκπληξη η επίθεση του Νίκου Ανδρουλάκη στη Νέα Δημοκρατία και στον πρωθυπουργό της χώρας για το εσπευσμένο κλείσιμο της Εξεταστικής Επιτροπής, όταν έχει στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στελέχη όπως τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου Κώστα Σωτηράκη.

Ο Κώστας Σωτηράκης ήταν αυτός που έκανε όλο εκείνο το «μαγείρεμα» με τα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για το σκάνδαλο των υποκλοπών προκειμένου να αφαιρέσει το όνομα του Νίκου Ανδρουλάκη από το ψήφισμα και να εξομοιώσει την παρακολούθηση του αρχηγού του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της χώρας με την παρακολούθηση προσώπων για ποινικές υποθέσεις.

Ο Κώστας Σωτηράκης ήταν αυτός που χωρίς να βγάλει άχνα ανέχτηκε συνάδελφό του αντιδήμαρχο της διοίκησης να αφήνει σκιές για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη όσον αφορά πιθανότητες παρακολούθησής του για λόγους εθνικής ασφάλειας. Όχι μόνο ανέχτηκε αυτό ο κύριος Σωτηράκης αλλά παρακάτω, και προκειμένου να υπερασπιστεί το ψήφισμα που κατέθεσε, είπε πως «τζάμπα μάγκες κάποιοι με τις υποκλοπές του προέδρου του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνουν».

Ας ζητήσει λοιπόν ο κύριος Ανδρουλάκης τα ρέστα από το μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής Κώστα Σωτηράκη και ας αφήσει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Γιατί δηλαδή η κυβέρνηση θα έπρεπε να κρατήσει άλλη στάση, όταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κρατάει χειρότερη στάση απέναντι στον αρχηγό του για  την παρακολούθησή του; Όταν βλέπει η κυβέρνηση τον κύριο Ανδρουλάκη να ανέχεται τη στάση του κυρίου Σωτηράκη, γιατί να κρατούσε άλλη στάση; Όταν ο κύριος Σωτηράκης βάζει τον κύριο Δεμερτζή πάνω από τον κύριο Ανδρουλάκη, γιατί η κυβέρνηση να λειτουργήσει διαφορετικά;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ