Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιες χρονιές κατέκτησε ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας το πρωτάθλημα μπιρίμπας;

Ποιες χρονιές κατέκτησε ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας το πρωτάθλημα μπιρίμπας;

Ανέκαθεν ακούγονταν για κάποιους αντιδημάρχους διαφόρων διοικήσεων πως την ώρα που θα έπρεπε να είναι στη θέση τους, εκείνοι ήταν στο καφενείο. Τέτοιες κουβέντες μάλιστα ακούστηκαν παλαιότερα και μέσα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ποτέ όμως δεν ακούστηκε τέτοιο πράγμα για τον Πέτρο Σούλα και κυρίως όταν ήταν δήμαρχος. Δεν ακούστηκε ούτε ότι τριγυρνούσε τα καφενεία, ούτε ότι έπαιζε μπιρίμπα στα καφενεία, ούτε ότι έπινε τσίπουρα στα καφενεία την ώρα που θα έπρεπε να βρίσκεται στο δημαρχείο.

Αντιθέτως αυτό που όλοι γνώριζαν ήταν πως τον τέως δήμαρχο μπορούσε να τον βρει κανείς στο δημαρχείο ακόμα και βράδυ, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα. Εκτός κι αν έστρωνε τη μπιρίμπα και τα τσίπουρα στο δημαρχείο!!

Στον τέως δήμαρχο μπορεί κανείς να ασκήσει κριτική, μπορεί να ασκήσει και σκληρή κριτική. Η κριτική όμως θα πρέπει να αφορά πραγματικά γεγονότα και όχι φωτοβολίδες που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, όταν μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως ο Πέτρος Σούλας ούτε ως δημοτικός σύμβουλος δεν εθεάθη ποτέ με την τράπουλα στο χέρι.

Η απάντηση στην κριτική του Πέτρου Σούλα ότι ο νυν δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός διατηρεί το ιατρείο του με αποτέλεσμα να μην ασχολείται όσο πρέπει με το δήμο, δεν μπορεί να είναι πως ο τέως δήμαρχος έκανε ως δήμαρχος πρωταθλητισμό στην μπιρίμπα.

Είναι άλλο να ασκήσεις κριτική στον Πέτρο Σούλα για πράγματα που έκανε ή δεν έκανε ως δήμαρχος και άλλο να του φορτώσεις μια ρετσινιά που μάλιστα δεν ισχύει. Η συζήτηση για την μπιρίμπα του Πέτρου Σούλα είναι χειρότερη από εκείνην τη συζήτηση για την ασφαλτόστρωση ενός δρόμου άνωθεν της περιφερειακής οδού μέχρι το σημείο που υπήρχε κτήμα συγκεκριμένης ιδιοκτησίας.

Δεν είναι καλό να πάμε στης δημοτικές εκλογές με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά, δεν είναι καλό να πάμε στις δημοτικές εκλογές διαδίδοντας πράγματα που δεν ισχύουν γιατί πολύ εύκολα σ’ αυτήν τη λογική η προεκλογική περίοδος θα μετατραπεί σε βούρκο.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ