Ο Κώστας Σωτηράκης δεν συμπεριλαμβάνεται στα «παλιά υλικά»

0
173
TEST

Δημοσίευμα ειδησεογραφικής ιστοσελίδας της Θεσσαλονίκης αναφέρει πως με «παλιά υλικά» δεν φτιάχνεται το νέο ΠΑΣΟΚ και πως ο κόσμος στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές έστειλε μήνυμα ανανέωσης.

Το δημοσίευμα δεν κατονομάζει τα «παλιά υλικά» αλλά στο παρελθόν η συγκεκριμένη ιστοσελίδα επιτέθηκε στον Κώστα Σωτηράκη, οπότε μπορεί στο άμεσο μέλλον να τον κατονομάσει ως παλιό και πολυχρησιμοποιημένο.

Ακριβώς γιατί υπάρχει περίπτωση να συμπεριλάβουν τον Κώστα Σωτηράκη στα παλιά, φθαρμένα και χρησιμοποιημένα υλικά, θέλουμε να τονίσουμε πως αυτό θα είναι μια αθλιότητα αφού ο αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στα «παλιά υλικά» του ΠΑΣΟΚ γιατί έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο της UNESCO με τα διατηρητέα του ΠΑΣΟΚ. Είναι κάτι σαν τον Παρθενώνα

Όταν λοιπόν κάποιος ακούει ΠΑΣΟΚ, στο μυαλό του σε καμιά περίπτωση δεν έρχεται ο Ανδρουλάκης, τον οποίο πολλοί μπερδεύουν με τον Ανδρουλιδάκη περιμένοντας να τους πει και ένα τραγούδι πιστεύοντας πως είναι ο Μανόλης. Όταν κάποιος ακούει ΠΑΣΟΚ, στο μυαλό του αμέσως έρχονται ο Ανδρέας, ο Κουτσόγιωργας, ο Τσοβόλας και ο Σωτηράκης.

Ας μην προσπαθήσει λοιπόν η καλή ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης να εντάξει τον Κώστα Σωτηράκη στα «παλιά υλικά» του ΠΑΣΟΚ, γιατί θα διαπράξει το λιγότερο ιεροσυλία απέναντι σε ένα τοτέμ της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ