Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Η Μαρία Μανούκα είναι έτοιμη να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο»

«Η Μαρία Μανούκα είναι έτοιμη να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο»

Ο πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Σωτήρης Μαγόπουλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα», ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Μαγόπουλος, που ήδη έχει εκφράσει τη στήριξή του στο πρόσωπό της, απάντησε τα εξής:

«Γνωρίζω τη Μαρία τη Μανούκα από μικρό παιδί, γνωρίζω και την οικογένειά της. Είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Αν διαβάσει κανείς το βιογραφικό της θα καταλάβει. Έχει μεράκι. Θέλει να πάει ο δήμος μπροστά και να ακούγονται γι’ αυτόν τα καλύτερα λόγια κι όχι τα χειρότερα.

Έχει δουλειά, είναι επαγγελματίας και δεν είναι αργόσχολη. Είναι δυναμική και αυτό συμπεραίνω από τις συζητήσεις μαζί της. Είναι έτοιμη να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο γιατί δεν γίνεται ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου να έχει παιδιά και να μην έχει σχολεία, ενώ άλλοι δήμοι έχουν σχολεία αλλά δεν έχουν παιδιά. Η Μαρία Μανούκα είναι έτοιμη να κατέβει μαζί με τους κατοίκους στους δρόμους για να διεκδικήσει την ανέγερση σχολικών κτηρίων.

Ο δήμος μετά από τις εποχές του Σταμάτη Διονυσίου και του Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, κάθε τετραετία αλλάζει χέρια και αυτό για μένα λέει πολλά. Πιστεύω ότι η Μαρία Μανούκα, εφόσον εκλεγεί, θα παραμείνει για πολλά χρόνια στη θέση της δημάρχου και θα φέρει σημαντική πρόοδο στο δήμο».

Συνέντευξη Μαγόπουλου για τις υποψηφιότητες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και για όλες τις εξελίξεις
Σωτήρης Μαγόπουλος: Άνδρα εργολάβο είχαμε δήμαρχο
«Οι κύριοι Μανδαλιανός και Ανδρεάδης να κλείσουν αύριο τα ιατρεία τους»
«Άλλο γιατρό δεν θέλουμε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου εκτός αν είμαστε άρρωστοι»
Σωτήρης Μαγόπουλος: Να μην προσπαθήσει διοίκηση σε αποδρομή να ψηφίσει τον ΟΕΥ
«Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο που παρέσυρα να ψηφίσει την παράταξη Μανδαλιανού»
Μία εξαιρετική πρόταση του Σωτήρη Μαγόπουλου για κυκλικούς κόμβους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ