Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟλοκληρώθηκε ένα ακόμα μεγάλο έργο της διοίκησης Μανδαλιανού

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμα μεγάλο έργο της διοίκησης Μανδαλιανού

Έχει περισσέψει η κακεντρέχεια απέναντι στη διοίκηση Μανδαλιανού και οι κουβέντες πως σε όλη τη θητεία της δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.

Και η επιδιόρθωση του πλακόστρωτου στην οδό  Μάχης στην Κοινότητα Ευόσμου, που παρουσίασε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τι ήταν; Δεν είναι μεγάλο έργο;

«Μια ακόμα πρόταση μας στην Κοινότητα Εύοσμου που υλοποιήθηκε», όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου, Παναγιώτης Φωτιάδης.

«Δυστυχώς, όταν έγινε εισήγηση μου στη συνεδρίαση της Κοινότητας, τοπικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης καταψήφισαν την  επιδιόρθωση των φθορών», τονίζει ο κύριος Φωτιάδης.

Βλέπουμε τελικά πως για ορισμένα μεγάλα έργα, όπως το πλακόστρωτο της οδού Μάχης, έγινε μελέτη, βρέθηκε χρηματοδότηση και επιδιορθώθηκαν εντός της πρώτης τετραετίας της διοίκησης Μανδαλιανού. Ο μηδενισμός της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν περνάει. Λαμπρά έργα, σαν το πλακόστρωτο της Μάχης, που φωτίζουν το δήμο σαν ήλιοι, δεν μπορούν να κρυφτούν.

Πριν τη λήξη της θητείας της διοίκησης Μανδαλιανού θα είναι έτοιμο και το τεράστιο έργο της διαμόρφωσης του χώρου στην Πολεοδομία Ευόσμου στον οποίο θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, ένα έργο που άλλη διοίκηση θα χρειαζόταν τρεις με τέσσερις τετραετίες για να ολοκληρώσει.

Βέβαια το δικαίωμα στην αντιπολίτευση για να ασκεί αυτήν την μηδενιστική κριτική στη διοίκηση το δίνουν στελέχη της διοίκησης που δεν προβάλουν το έργο της. Πριν λίγες ημέρες η διοίκηση Μανδαλιανού αποκατέστησε τις ζημιές στο άγαλμα του Παύλου Μελά στο Κορδελιό, ένα τεράστια έργο το οποίο δεν πρόβαλε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τόσο μεγάλα έργα και να μην προβάλλονται.

Μεγάλα έργα λοιπόν η διοίκηση Μανδαλιανού κάνει, όπως το πλακόστρωτο της οδού Μάχης και το άγαλμα του Παύλου Μελά. Εκεί που πρέπει να ρίξει βάρος η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι η προβολή των μεγάλων έργων και να ακολουθήσει τα χνάρια του πρόεδρου της Κοινότητας Ευόσμου.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ