Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, Αρχιπύραρχο Θεόδωρο Κοσμίδη, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, στο πλαίσιο της συνεχούς επικοινωνίας του Δήμου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για ζητήματα που αφορούν στη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών για την ασφάλεια των πολιτών.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρόεδρου του τοπικού συμβουλίου Ελευθερίου – Κορδελιού, Πέτρου Μεσθανέα και του συμβούλου του τοπικού συμβουλίου Ευόσμου, Σωκράτη Πασχαλέρη (πυροσβέστες και οι δύο στο επάγγελμα), συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα συμβάντα που λαμβάνουν χώρα στα όρια του Δήμου, ενώ δόθηκε έμφαση στην ενίσχυση της περιοχής με ένα υδροφόρο περιπολικό για αστικά συμβάντα. Από την πλευρά του ο κ. Μανδαλιανός επανέλαβε ότι τα υδροφόρα μέσα που διαθέτει ο Δήμος είναι στη διάθεση της Πυροσβεστικής, όπως και οποιοδήποτε άλλο μέσο μπορεί να συμβάλλει επιχειρησιακά στην υπηρεσία.

«Ο Δήμος βρίσκεται σταθερά σε ανοικτή επικοινωνία με την Πυροσβεστική και κάνει το παν για να διευκολύνει το έργο της» ανέφερε ο Δήμαρχος. Όπως τόνισε ο κ. Μανδαλιανός «Η ασφάλεια των πολιτών δεν είναι προς διαπραγμάτευση και γι’ αυτό ανά πάσα στιγμή τα μέσα και η Πολιτική Προστασία του Δήμου βρίσκονται στη διάθεση του Πυροσβεστικού Σώματος, ώστε να ενισχύεται η επιτυχία του εκάστοτε επιχειρησιακού σχεδιασμού», ενώ από την πλευρά του ο κ. Κοσμίδης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παραδοσιακά καλή συνεργασία του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου με την Πυροσβεστική θα συνεχιστεί και ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο γι’ αυτή τη συνάντηση.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ