Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπειδή η διοίκηση Μανδαλιανού είναι πρόθυμη να στοιβάξει μαθητές

Επειδή η διοίκηση Μανδαλιανού είναι πρόθυμη να στοιβάξει μαθητές

Ψάχνουν δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να βρούνε απάντηση στο γιατί χάθηκε το 35% της χρηματοδότησης για το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, γιατί χάθηκαν 2.000.000 ευρώ από τα 5.750.000 ευρώ της χρηματοδότησης.

Οι απαντήσεις είναι πολύ εύκολες.

Επειδή η διοίκηση Μανδαλιανού είναι πρόθυμη να στοιβάξει σαν σαρδέλες στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου τους μαθητές του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, προκειμένου να μεταφέρει στο κτήριο του 19ου το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού.

Επειδή η διοίκηση Μανδαλιανού είναι πρόθυμη να στοιβάξει σαν σαρδέλες τους μαθητές του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, επειδή στοίχιζε ακριβά ένας ιδιωτικός χώρος στον οποίο θα μπορούσε να στεγαστεί αξιοπρεπώς το Ειδικό Σχολείο Κορδελιού.

Επειδή η διοίκηση Μανδαλιανού έφερε στο δήμο τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας όχι για να του ζητήσει χρηματοδότηση για σχολεία, όχι για να του ανακοινώσει πως θα μεταφέρει το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού σε ιδιωτικό χώρο με υψηλό ενοίκιο αφού δεν υπάρχει άλλη λύση, αλλά για να συνηγορήσει στο στοίβαγμα των μαθητών του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου.

Επειδή η διοίκηση Μανδαλιανού έφερε στο δήμο τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας όχι για να του ζητήσει εξηγήσεις για την κατά 35% υποχρηματοδότηση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, αλλά για να του ζητήσει την άδεια να στοιβάξει μαθητές.

Γιατί να μην έκοβε η πολιτεία το 35% της χρηματοδότησης για το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, αφού διοίκηση του δήμου είναι η παράταξη Μανδαλιανού; Τι χρειάζονται τα σύγχρονα σχολεία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου αφού υπάρχει η πρόθυμη διοίκηση Μανδαλιανού να στοιβάξει τους μαθητές σαν σαρδέλες;

Και η υποχρηματοδότηση της ανέγερσης του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου έχει όνομα και λέγεται διοίκηση Μανδαλιανού.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ