Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕάν όριζε Επιτροπή Λοιμωξιολόγων ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Εάν όριζε Επιτροπή Λοιμωξιολόγων ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Εάν όριζε Επιτροπή Λοιμωξιολόγων ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, δεν θα δημιουργούνταν τα προβλήματα που είχε αυτή η Επιτροπή στη λειτουργία της.

Εάν όριζε Επιτροπή Λοιμωξιολόγων ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, θα υπήρχε ομοφωνία στις αποφάσεις, δεν θα υπήρχαν διαφωνίες στην έκφρασή τους και προφανώς θα υπήρχε άριστη εφαρμογή τους.

Εάν όριζε Επιτροπή Λοιμωξιολόγων ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, θα υπήρχε μια πιο αντικειμενική και πιο εις βάθος αντιμετώπιση της πανδημίας.

Εάν όριζε Επιτροπή Λοιμωξιολόγων ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, θα υπήρχε μεγαλύτερος σεβασμός του κόσμου προς τις αποφάσεις της, γιατί ο κύριος Μανδαλιανός θα όριζε ως Επιτροπή Λοιμωξιολόγων την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Όποιος πιστεύει ότι είναι υπερβολικό το παραπάνω, προφανώς δεν έμαθε ότι ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός πραγματοποίησε σύσκεψη για τη συστέγαση του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου και σ’ αυτήν δεν κάλεσε τον πρόεδρο των δασκάλων του δήμου αλλά κάλεσε τον Μητροπολίτη.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ