Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Πέτρος Σούλας κατέρριψε με στοιχεία την μαύρη προπαγάνδα της διοίκησης Μανδαλιανού

Ο Πέτρος Σούλας κατέρριψε με στοιχεία την μαύρη προπαγάνδα της διοίκησης Μανδαλιανού

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Όλγα Νέδου Αθανασιάδου, είπε πως επί 12 χρόνια δεν αγοράστηκαν στο δήμο υλικά άρδευσης.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας, κατέρριψε με στοιχεία τα όσα εντελώς ανακριβή είπε η κυρία Αθανασιάδου.

«Συνηθίσαμε τρία χρόνια τώρα, για ό,τι καλό γίνεται να λέμε ότι η διοίκηση έχει συνέχεια και για ό,τι δεν μας βολεύει και θέλουμε να δικαιολογηθούμε ότι φταίνε οι προηγούμενοι», είπε ο Πέτρος Σούλας και αναρωτήθηκε πως συντηρούνταν τα πάρκα αφού δεν αγοράζονταν υλικά άρδευσης και επιπλέον ρώτησε γιατί, αφού επί δώδεκα χρόνια δεν αγοράστηκαν τέτοια υλικά, η διοίκηση Μανδαλιανού δεν προχώρησε στην προμήθειά τους τα τρία χρόνια που διοικεί.

Κατόπιν ο κύριος Σούλας έδωσε και τα στοιχεία που καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της αντιδημάρχου περί του ότι επί 12 χρόνια δεν αγοράστηκαν από το δήμο υλικά άρδευσης. Το 2015 δόθηκαν 14.999 ευρώ και το 2017 δόθηκαν 24.995 ευρώ για υλικά άρδευσης. Ο τέως δήμαρχος επεσήμανε πως και τα δύο ποσά καταψηφίστηκαν από το νυν αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σωτηράκη.

«Δεν μπορείτε να κάνετε τέτοια μαύρη προπαγάνδα είτε μέσω του Τύπου είτε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θα ενημερώνεται ο κάθε αντιδήμαρχος και ο κάθε δημοτικός σύμβουλος και θα λέει λόγια σωστά κι όχι λόγια του αέρα», συνέχισε ο τέως δήμαρχος και αναρωτήθηκε αν είπε τέτοια πράγματα η αντιδήμαρχος για να δικαιολογήσει τα χάλια του πρασίνου. Τέλος ο Πέτρος Σούλας ζήτησε από την αντιδήμαρχο να ανακαλέσει.

Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού έχει ξεπεράσει το στάδιο της προπαγάνδας και έχει φτάσει στο στάδιο της μαύρης προπαγάνδας και είναι πολύ λογικό αυτό, αφού δεν έχει να παρουσιάσει έργο. Όταν δεν έχεις να παρουσιάσεις έργο και όταν πρέπει να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, βγάζεις τη μαύρη προπαγάνδα από τη φαρέτρα και όποιον πάρει ο χάρος.

Κιμ. Ο.

Πονηριές του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Βασίλη Τσακαλίδη
Άτακτη υποχώρηση της κυρίας Αθανασιάδου για τα υλικά άρδευσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ