Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Γιάννης Καμαρινός τιμά και στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη

Ο Γιάννης Καμαρινός τιμά και στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Καμαρινός, σε δηλώσεις που έκανε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα myportal.gr τόνισε πως τιμά και στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη. Είπε συγκεκριμένα ο Γιάννης Καμαρινός:

«Τιμώ και στηρίζω την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρέαδη, ο οποίος με διαδέχθηκε στη θέση του επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης. Δεν έχει αλλάξει κάτι».

Ο κύριος Καμαρινός είπε επίσης πως συναντήθηκε με την κυρία Μανούκα, η οποία θα είναι υποψήφια δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, και της είπε πως τηρεί την απόφαση να στηρίξει τον Βασίλη Ανδρεάδη και αν, μια στο εκατομμύριο, αλλάξει κάτι με την υποψηφιότητα του κυρίου Ανδρεάδη, τότε θα το σκεφτεί εκ νέου.

Όσον αφορά τις πιέσεις που δέχεται να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, ο Γιάννης Καμαρινός απάντησε κατηγορηματικά πως έχει κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια και πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις από τον Βασίλη Ανδρεάδη για τα ονόματα που θα στηρίξουν την υποψηφιότητά του.

Με τις δηλώσεις αυτές του Γιάννη Καμαρινού κλείνει οριστικά η συζήτηση για το αν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης υπάρχει περίπτωση να άρει τη στήριξή του στον Βασίλη Ανδρεάδη. Μάλιστα ο κύριος Καμαρινός αυτήν τη φορά δεν είπε απλά πως ο κύριος Ανδρεάδης τον διαδέχθηκε ως υποψήφιος δήμαρχος, αλλά είπε πως τον διαδέχθηκε ως επικεφαλής της παράταξης.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καμαρινού σε συνδυασμό με τη δημιουργία σελίδας της παράταξης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και με την ανακοίνωση του νέου ονόματός της και των βασικών κατευθύνσεών της, δημιουργούν νέα δεδομένα στην αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου καθώς φαίνεται πως η υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη παραμένει η ισχυρότερη.

Σ.

Ένα βήμα μπροστά ο Βασίλης Ανδρεάδης
«Όραμα και Προοπτική για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου» το όνομα της παράταξης του Βασίλη Ανδρεάδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ