Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Όραμα και Προοπτική για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου» το όνομα της παράταξης...

«Όραμα και Προοπτική για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου» το όνομα της παράταξης του Βασίλη Ανδρεάδη

Το όνομα της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Βασίλη Ανδρεάδη θα είναι «Όραμα και Προοπτική για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου».

Το πρώτο μήνυμα που απευθύνει ο Βασίλης Ανδρεάδης στους δημότες από τη σελίδα της παράταξής του, που πλέον λειτουργεί στο facebook, είναι το εξής:

«Αγαπητέ φίλη και φίλε, συνδημότη και συνδημότισσα, με το βλέμμα στραμμένο μπροστά και αφουγκραζόμενοι τις ανησυχίες και την απογοήτευσή σου, με πλήρη επίγνωση ευθύνης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 θα δηλώσουμε δυναμικά την υποψηφιότητά μας με γνώμονα όχι την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών αλλά με γνώμονα το κοινό καλό.

Ο τόπος αυτός δεν χρειάζεται να αλλάξει απλά δήμαρχο και διοίκηση χρειάζεται να αλλάξει τρόπο λειτουργίας, με διαφορετική αντίληψη και άλλη φιλοσοφία.

Ο συνδυασμός μας: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, είναι μια υπερκομματική και πολυσυλλεκτική ομάδα που συνδυάζει την εμπειρία με την ανανέωση, τη γνώση με τη φρεσκάδα. Οι κομματικές θέσεις και ιδεολογίες των υποψηφίων δεν προσμετρήθηκαν, αξιολογήθηκε μόνο το βιογραφικό τους, η κοινωνική τους αποδοχή και διάθεσή τους να προσφέρουν στον τόπο τους. Ο συνδυασμός μας εμπνεύστηκε από τους πολίτες και συνένωσε τις διαφορετικές καταβολές και εμπειρίες των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τις κοινές τους αξίες και τον κοινό τους προσανατολισμό.

√  Στην καρδιά όλων των ενεργειών είναι ο πολίτης.

√ Μια πόλη που επιδιώκει την ανάπτυξη.

√ Για ένα φιλόξενο και ανθρώπινο Δήμο.

√ Αντίπαλός μας δεν είναι οι συνδυασμοί αλλά η καθημερινότητα.

√ Το μεγάλο μας στοίχημα είναι αλλαγή της εικόνας του Δήμου μας.

√ Σε αυτή μας την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

√ Κοιτάμε μόνο μπροστά και ενωμένοι.

√ Αντλούμε ενέργεια από το όραμά μας.

√ Για ένα δήμο που θα βάζει εσένα και τις ανάγκες σου πάνω από τα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, πάνω από συντεχνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

√ Για ένα δήμο που θα αντιμετωπίζει τις κρίσεις ως πρόκληση και θα τις μετατρέπει σε ευκαιρία.

√ Μαζί με Όραμα και Προοπτική για το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

Ένα βήμα μπροστά ο Βασίλης Ανδρεάδης
Ο Γιάννης Καμαρινός τιμά και στηρίζει την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ