Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑποσύρει ο Γιάννης Καμαρινός τη στήριξή του στον Βασίλη Ανδρεάδη;

Αποσύρει ο Γιάννης Καμαρινός τη στήριξή του στον Βασίλη Ανδρεάδη;

Από μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννη Καμαρινού, φαίνεται πως ίσως υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει τη στήριξή του στον Βασίλη Ανδρεάδη.

Γράφει λοιπόν ο Γιάννης Καμαρινός στο facebook τα εξής:

«ΡΗΤΟ με νόημα

Για όσους δεν με σέβονται το μόνο πράγμα που τους αξίζει είναι η απομάκρυνση ΜΟΥ».

Προφανώς ο κύριος Καμαρινός δεν αναφέρεται σε κάποια πικρία για προσωπικές του φιλίες. Προφανώς αναφέρεται στα αυτοδιοικητικά και αυτό φαίνεται πιο ξεκάθαρα από το σχόλιο του Στέργιου Στεργιάδη κάτω από την ανάρτηση του Γιάννη Καμαρινού.

Ο Στέργιος Στεργιάδης ήταν δημοτικός σύμβουλος επί διοίκησης του Πέτρου Σούλα και στις τελευταίες εκλογές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Καμαρινού. Γράφει λοιπόν ο κύριος Στεργιάδης:

«Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αδερφέ γιατί δεν αξίζει να ασχολείσαι. Μια εικόνα χίλιες λέξεις, κάποιοι βλέπουν εχθρούς γύρω τους και πιστεύουν ότι όλοι ασχολούνται με αυτούς, αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Η αλαζονεία, ο εγωισμός και η αχαριστία είναι πράγματα που ποτέ δεν φέρνουν καλά αποτελέσματα».

Είναι γνωστό πως ο Στέργιος Στεργιάδης διαφώνησε με τις διαδικασίες που έγιναν στην παράταξη του Γιάννη Καμαρινού για την ανάδειξη του νέου υποψηφίου δημάρχου και μόνο φιλικά προσκείμενος στον Βασίλη Ανδρεάδη δεν είναι. Το σχόλιο λοιπόν του Στέργιου Στεργιάδη μιλάει για την απόσυρση της στήριξης του Γιάννη Καμαρινού στον νέο υποψήφιο δήμαρχο.

Το ότι πιθανότατα θα έχουμε εξελίξεις είναι ξεκάθαρο από το «like» του Γιάννη Καμαρινού στο σχόλιο του Στέργιου Στεργιάδη.

Σε αναμονή λοιπόν μεγάλων εξελίξεων, γιατί, εάν ο Γιάννης Καμαρινός αποσύρει τελικά τη στήριξή του στον Βασίλη Ανδρεάδη, θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα εν όψει των Δημοτικών Εκλογών.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ