Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧολωμένος φέρεται να είναι ο Στάθης Λαφαζανίδης με το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Χολωμένος φέρεται να είναι ο Στάθης Λαφαζανίδης με το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Ο πρώην δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού Στάθης Λαφαζανίδης φέρεται να είναι χολωμένος με το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό για την επιλογή του τελευταίου να απορρίπτει κάθε σχέση με τη διοίκηση Λαφαζανίδη, να μην την υπερασπίζει και πολλές φορές μάλιστα να την κατηγορεί.

Πολύ λογικό το γεγονός να είναι χολωμένος ο κύριος Λαφαζανίδης αφού ο κύριος Μανδαλιανός εξελέγη δήμαρχος κυρίως με τις ψήφους της παράταξης Λαφαζανίδη. Ο κύριος Μανδαλιανός μια χαρά πήρε τις ψήφους της παράταξης Λαφαζανίδη για να γίνει δήμαρχος, αλλά απαρνιέται τα πεπραγμένα της διοίκησης Λαφαζανίδη.

Πραγματικά αυτά είναι νέα ήθη στην πολιτική ζωή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Η βασική συνιστώσα της διοικούσας παράταξης να είναι η παράταξη Λαφαζανίδη και ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου να δηλώνει πως ούτε έχει, ούτε θέλει να έχει κάποια σχέση με τη διοίκηση Λαφαζανίδη.

Όμως αυτά τα πράγματα δεν είναι καθόλου λογικά, ούτε και είναι δυνατόν να αποδεχτεί κανείς πως η παράταξη Μανδαλιανού δεν έχει καμία σχέση με τη διοίκηση Λαφαζανίδη επειδή έτσι θέλει ο δήμαρχος ή έτσι τον βολεύει. Δηλαδή, ο κύριος Μανδαλιανός θα είναι ικανός, εφόσον γίνει κάποιο θαύμα και επανεκλεγεί, να δηλώσει πως δεν έχει και καμία σχέση με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό της πρώτης τετραετίας.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ