Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ συστέγαση των δύο σχολείων εξυπηρετεί την εξοικονόμηση ενέργειας!

Η συστέγαση των δύο σχολείων εξυπηρετεί την εξοικονόμηση ενέργειας!

Στην ενεργειακή κρίση αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Ανδρεάδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, λέγοντας, ειρωνικά, πως τον κάλυψε ο δήμαρχος, ο οποίος είπε ότι με τις συστεγάσεις των σχολείων εξοικονομούμε ενέργεια!

«Μεθαύριο μάλλον θα έχουμε συστεγάσεις των Υπηρεσιών, θα συστεγαστούμε κι εμείς με κανένα άλλο Δημοτικό Συμβούλιο, το κοντινό του δήμου των Αμπελοκήπων Μενεμένης, για να γλιτώνουμε το ρεύμα», συνέχισε ειρωνικά ο Βασίλης Ανδρεάδης.

Σ’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο επί διοίκησης Κλεάνθη Μανδαλιανού το ακούσαμε κι αυτό από το δήμαρχο. Ότι η συστέγαση και η σαρδελοποίηση των μαθητών εξυπηρετεί την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η απάντηση του κυρίου δημάρχου στον κύριο Ανδρεάδη ήταν πως δεν του άρεσε η ειρωνεία και πως η συστέγαση δεν έγινε με αυτοσκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά τελικά εξυπηρετεί κι αυτόν το σκοπό!

Ο κύριος Μανδαλιανός δυσανασχέτησε με την ειρωνεία του Βασίλη Ανδρεάδη. Δηλαδή, τι περίμενε να σχολιάσει κανείς με αυτό που είπε; Μήπως περίμενε να τον χειροκροτήσουν κι από πάνω;

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου μέχρι τώρα είχε δύο επιχειρήματα στην φαρέτρα του προκειμένου να συστεγάσει το 24ο και το 19ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου. Την κοινωνική ευαισθησία και την εισαγγελική εντολή για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού. Τώρα πρόσθεσε και την εξοικονόμηση ενέργειας. Τι άλλο θα ακούσουν τα αφτιά μας;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ