Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ υποκρισία της διοίκησης Μανδαλιανού για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού

Η υποκρισία της διοίκησης Μανδαλιανού για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού

Η στάση της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού είναι άκρως υποκριτική, όπως υποκριτικό είναι και το ενδιαφέρον τους. Δεν θα επαναλάβουμε για μία ακόμα φορά όσα ήδη έχουν γραφτεί πως αν ο δήμαρχος ενδιαφερόταν τόσο πολύ για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού θα είχε πιέσει με κάθε τρόπο την πολιτεία και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να δώσουν λύση στο κτηριακό πρόβλημα του συγκεκριμένου σχολείου, ώστε να μην στεγάζεται τόσα χρόνια σε τέτοιες στις απαράδεκτες συνθήκες.

Το Σεπτέμβριο του 2020 ο κύριος Μανδαλιανός με στελέχη της διοίκησής του εν κρυπτώ συμμετείχαν σε μια φιέστα με την υπουργό Παιδείας στο 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου. Σ’ έναν δήμο με τόσα προβλήματα σχολικής στέγης, με 52 υπόγειες αίθουσες, με αίθουσες σε κίμπο, με αίθουσες διαδρόμους, με αίθουσες κλουβιά, με ανάερες και ανήλιαγες αίθουσες, με αίθουσες δίπλα σε λέβητες και τουαλέτες, η κυρία Κεραμέως πήγε στο ομορφότερο σχολείο του δήμου για να κάνει φιέστα, προκειμένου να δείξει πως όλα είναι καλά και σ’ αυτήν τη φιέστα πήρε μέρος και η διοίκηση Μανδαλιανού.

Την προηγούμενη μέρα από τη φιέστα συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, το οποίο ο κύριος δήμαρχος δεν ενημέρωσε για την επίσκεψη της υπουργού Παιδείας γιατί υπηρεσιακοί παράγοντες τον ειδοποίησαν τελευταία στιγμή για την επίσκεψη της κυρίας Κεραμέως στο 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου προκειμένου να παρασταθεί, αλλά του ζήτησαν να μην κοινοποιήσει το γεγονός και αφού του το είπαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες αυτό έκανε ο δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας.

Αντί ο κύριος Μανδαλιανός να αστράψει και να βροντήξει για τις άθλιες συνθήκες στις οποίες στεγάζεται το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού, κράτησε κρυφή μια φιέστα που έγινε για να δείξει πως στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου όλα είναι άψογα και μάλιστα πήρε μέρος σ’ αυτήν τη φιέστα. Μάλιστα ο κύριος δήμαρχος κατά τη διάρκεια της φιέστας μοίρασε χαμόγελα στην κυρία Κεραμέως και στους υπηρεσιακούς παράγοντες. Σε δελτίο τύπου του δήμου γράφτηκε τότε πως ο κύριος δήμαρχος μίλησε στην κυρία υπουργό για τα προβλήματα της σχολικής στέγης στο δήμο. Γενικά και αόριστα ο κύριος δήμαρχος ζήτησε να λυθούν τα προβλήματα της σχολικής στέγης του δήμου σε γενικό και αόριστο χρόνο. Κουβέντα δεν είπε για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού που τόσο νοιάζεται για τους μαθητές του.

Εκείνην την φιέστα, στην οποία συμμετείχε ο κύριος δήμαρχος κρατώντας την εφτασφράγιστο μυστικό, δεν την γνώριζε ούτε ο Η΄ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης. Ο κύριος δήμαρχος μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες απέκλεισαν από εκείνην τη φιέστα όσους θα μπορούσαν να αρθρώσουν μια κουβέντα της προκοπής για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού. Έμεινε λοιπόν ο δήμαρχος με τα στελέχη της διοίκησής του να χαριεντίζονται με την υπουργό και τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τώρα τόσο υποκριτικά να προσπαθούν να μας πείσουν για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου.

Κ. Τσ.

Απαράδεκτη παραπληροφόρηση της διοίκησης Μανδαλιανού για τον αγιασμό στο Ειδικό Σχολείο
Κρυφή φιέστα της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με την Κεραμέως!
Επίσκεψη Κεραμέως στο 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου
Ζήτησαν από τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να κρατήσει κρυφή την επίσκεψη της Κεραμέως στον δήμο!
Οι υπόγειες αίθουσες με τους φεγγίτες στο 2ο λύκειο Ευόσμου δεν έκαναν για τη φιέστα της Κεραμέως!
«Το ΔΣ του 8ου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν είχε ενημερωθεί για την επίσκεψη Κεραμέως στον Εύοσμο»
Τα παιδιά του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου είναι διαβολάκια;
Αφού ο δήμαρχος ήταν στη θέση των γονέων του Ειδικού Σχολείου και μπορεί να τους καταλάβει…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ