Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν πρόκειται να συστεγαστούν το 24ο με το 19ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου

Δεν πρόκειται να συστεγαστούν το 24ο με το 19ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου

Το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου δεν πρόκειται να συστεγαστεί με το 19ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου σε καμιά περίπτωση. Αυτό λένε οι πληροφορίες από τους θεσμικούς φορείς της Εκπαίδευσης που συνομιλούν με τους αρμόδιους πολιτειακούς παράγοντες.

Παρά το γεγονός ότι η συστέγαση του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου είναι στην ευχέρεια της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η οποία θέλει να προχωρήσει στη συστέγαση, υπάρχουν άλλα ζητήματα που αφορούν άλλα θέματα της συστέγασης που πρέπει να υπογραφούν από πολιτειακούς παράγοντες, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να τα υπογράψουν και άρα η συστέγαση πάει περίπατο.

Αυτό το γνωρίζει η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, γι’ αυτό και ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός προσπάθησε να ωθήσει τους γονείς του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού να αντιδράσουν στο αίτημα να μην συστεγαστούν το 19ο με το 24ο.

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του κυρίου Μανδαλιανού να προχωρήσει μια αντιεπιστημονική και αντιεκπαιδευτική διαδικασία, φαίνεται πως οι πολιτειακοί παράγοντες δεν είναι διατεθειμένοι να την επιτρέψουν, γιατί υπάρχουν πολλά τεχνικά προβλήματα μολονότι η διοίκηση Μανδαλιανού διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχουν.

Φαίνεται πως τελικά η διοίκηση Μανδαλιανού θα έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο πρόβλημα χωρίς λόγο, αντί να προσπαθήσει να λύσει το κτηριακό πρόβλημα του Ειδικού Σχολείου του Κορδελιού. Βέβαια, οι διοικήσεις που δεν είναι ικανές να βρούνε λύσεις σ’ ένα πρόβλημα, είναι εφευρετικές στο πώς θα δημιουργήσουν άλλα προβλήματα για να αποπροσανατολίσουν από το πρόβλημα. Τέτοια έχει αποδειχτεί και η διοίκηση Μανδαλιανού.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ