Τουλάχιστον ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει αισιόδοξο δήμαρχο

0
86
TEST

Μπορεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου να μη γίνεται τίποτα, μπορεί εδώ κι έναν σχεδόν χρόνο να μην ανοίγει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Πολεοδομία Ευόσμου, μπορεί να μην κατασκευάζονται οι κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου, μπορεί να μην λειτούργησε το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, μπορεί το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού να στέκουν κουφάρια, μπορεί η Τρίτση να έχει απαράδεκτο φωτισμό και η Ακαδήμου να μην έχει σχεδόν καθόλου φωτισμό, μπορεί να μην ξεκίνησαν τα πάρκα Ελπίδας και Σμύρνης να γίνουν βιοκλιματικά, μπορεί να μην λειτούργησε το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, μπορεί να μην έγινε ούτε μία καμπάνια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ούτε μία καμπάνια για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, αλλά ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει έναν αισιόδοξο δήμαρχο, πράγμα πολύ θετικό.

Στις αρχές του 2022 ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, δήλωσε πως παρόλο που δεν είναι μάντης, θέλει να πιστεύει ότι πλησιάζουμε στο τέλος της πανδημίας και ότι σε τρεις με τέσσερις μήνες θα χτιστεί ένα ικανοποιητικό τείχος ανοσίας.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2022 η Ελλάδα βρισκόταν στην 29η θέση παγκοσμίως με 2.360 θανάτους από κορονοϊό ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

Στο τέλος Μαρτίου του 2022 η Ελλάδα ανέβηκε στην 17η θέση παγκοσμίως με 2.628 θανάτους από κορονοϊό ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

Αυτήν την εβδομάδα η Ελλάδα βρίσκεται στην 14η θέση παγκοσμίως με 3.281 θανάτους από κορονοϊό ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

Αυτό που πρέπει όμως να κρατήσουμε είναι πως ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει έναν πραγματικά αισιόδοξο δήμαρχο. Με τέτοια αισιοδοξία θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε όλοι τα πάντα.

Κιμ. Ο.

Η μεγάλη μαντική επιτυχία για την πανδημία του Κλεάνθη Μανδαλιανού…
Τέσσερις μήνες πέρασαν από την αρχή του έτους και η πανδημία είναι εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ