Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε ποια βάση θα σώσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου οι νέοι σωτήρες;

Σε ποια βάση θα σώσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου οι νέοι σωτήρες;

Βλέπουμε πως μαζεύονται διάφοροι για να σώσουν το δήμο Κορδελιού ανταλλάσσοντας χειραψίες και παρουσιάζοντας ως προτερήματά τους ότι είναι βέροι Ευοσμίτες ή βέροι Κορδελιώτες. Όταν δεν είναι βέροι Ευοσμίτες ή Κορδελιώτες τότε μπορεί να έχουν το προτέρημα πως είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες. Εάν δεν είναι ούτε επιτυχημένοι επαγγελματίες τότε είναι επιτυχημένοι στην ενασχόλησή τους με πολιτιστικούς συλλόγους ή με την παράδοση.

Καμία κουβέντα για την ενασχόλησή τους με τα αυτοδιοικητικά γιατί δεν είχαν καμία ενασχόληση με αυτά στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας με τα τόσο μεγάλα προβλήματα. Ενώ δηλαδή δεν τους καιγόταν καρφί τόσα χρόνια για τα προβλήματα του τόπου, ξαφνικά αποφάσισαν να βάλουν πλάτη για να μας σώσουν.

Άντε λοιπόν να τους δώσουμε την ψήφο μας για να μας σώσουν. Όμως σε ποια βάση θα μας σώσουν. Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς διακήρυξη για τις δημοτικές εκλογές, δίνουν τα χέρια για να σώσουν τον τόπο. Γίνεται να συγκροτείται παράταξη χωρίς καν να έχουν ανακοινωθεί οι βασικές της κατευθύνσεις, χωρίς καν να έχει όνομα;

Και σε ποια βάση λοιπόν δίνονται τα χέρια των νέων σωτήρων του δήμου όταν δεν ανακοινώνονται οι πέντε, οι τέσσερις, έστω οι τρεις άξονες, πάνω στους οποίους τα βρήκαν τα παλικάρια και θα μας σώσουν; Το πιο πιθανό είναι να τα βρήκαν στις αντιδημαρχίες και στις υπόλοιπες θέσεις ευθύνες.

Γιατί όταν βλέπεις να δίνονται χέρια και κόσμο αποφασισμένο να βάλει πλάτη για να σωθεί ο δήμος γενικά και αόριστα και χωρίς να ξέρουν ούτε μεταξύ τους πώς την εννοούν τη σωτηρία, τότε σίγουρα τα έχουν βρει στις αντιδημαρχίες. Ούτε όνομα δεν τους νοιάζει να έχουν. Μπορεί να αυτοαποκληθούν «η Ανώνυμη Στρατιά Κορδελιού Ευόσμου», που θα μας σώσει από τα Τάο Τέι.

Χ.Κ.

Αποφασισμένοι να σώσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ