Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌταν είμαστε καλοταϊσμένοι μας τρέχουν τα σάλια μπροστά στον υπουργό

Όταν είμαστε καλοταϊσμένοι μας τρέχουν τα σάλια μπροστά στον υπουργό

Όταν είμαστε καλοταϊσμένοι, όταν βρίσκουμε τρόπο να πληρωνόμαστε από δύο και τρεις πλευρές χωρίς μάλιστα σε κάποιες από αυτές να πατάμε το πόδι μας, τότε μας φαίνονται αδόκιμοι οι όροι όπως αυτός της «φτωχοποίησης».

Όταν είμαστε καλοταϊσμένοι, όταν βρίσκουμε τρόπο να πληρωνόμαστε από δύο και τρεις πλευρές χωρίς μάλιστα σε κάποιες από αυτές να πατάμε το πόδι μας, συναντάμε υπουργό ως εκλεγμένοι και αντί να θέσουμε ζητήματα αυτών που μας εξέλεξαν, εμείς χαμογελάμε και μας τρέχουν τα σάλια.

Όταν είμαστε καλοταϊσμένοι, όταν βρίσκουμε τρόπο να πληρωνόμαστε από δύο και τρεις πλευρές χωρίς μάλιστα σε κάποιες από αυτές να πατάμε το πόδι μας, τότε δυσανασχετούμε εάν ένας συνάδελφός μας ξεφύγει από τη γραμμή και αντί να του τρέχουν τα σάλια, θέτει ουσιαστικά ζητήματα στον υπουργό που απασχολούν τους πολίτες.

Όταν είμαστε καλοταϊσμένοι, όταν βρίσκουμε τρόπο να πληρωνόμαστε από δύο και τρεις πλευρές χωρίς μάλιστα σε κάποιες από αυτές να πατάμε το πόδι μας, τότε ξεχνάμε πως εκλεχτήκαμε για να εξυπηρετήσουμε τους εκλογείς μας και όχι τον υπουργό.

Όταν είμαστε καλοταϊσμένοι, όταν βρίσκουμε τρόπο να πληρωνόμαστε από δύο και τρεις πλευρές χωρίς μάλιστα σε κάποιες από αυτές να πατάμε το πόδι μας, τότε το μόνο που ζητάμε από τον υπουργό είναι μια φωτογραφία μαζί του για να τη δημοσιεύσουμε στον προσωπικό μας λογαριασμό στο facebook.

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ