Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτο Βελλίδειο για την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου!

Στο Βελλίδειο για την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου!

Τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου ανέβαλλε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2022 λόγω θρησκευτικών και πολιτιστικών υποχρεώσεων των Δημοτικών Συμβούλων με αφορμή τον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Πριν από λίγο διαβάζουμε ανάρτηση στο facebook του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σωτηράκη για «σύναξη των “πράσινων” στη δυτική Θεσσαλονίκη» ενόψει της απογευματινής ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», την οποία κάλεσε ο ίδιος ο Κώστας Σωτηράκης.

Φυσικά, στη σύναξη έλαβαν μέρος και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είναι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Καθώς βλέπουμε τα φαγιά και τα κρασιά στα τραπέζια της σύναξης των «πρασίνων», αναρωτιόμαστε εάν η κρασοκατάνυξη είναι μέρος των θρησκευτικών υποχρεώσεων των δημοτικών συμβούλων με αφορμή τον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Άραγε η παρουσία των δημοτικών συμβούλων στην απογευματινή ομιλία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ θα είναι στο πλαίσιο της εκπλήρωσης των πολιτιστικών τους υποχρεώσεων με αφορμή τον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού;

Τι τα θέλεις, τι τα γυρεύεις; Την ευλογία του Κώστα Σωτηράκη και του Γιώργου Ρούμελη να έχουμε. Αμήν!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ