Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑποστομωτική απάντηση του κυρίου Αμανατιάδη στον κύριο Σταϊκούρα

Αποστομωτική απάντηση του κυρίου Αμανατιάδη στον κύριο Σταϊκούρα

Απορρίφθηκε από τον Χρήστο Σταϊκούρα αίτημα του Κώστα Αμανατιάδη για 120 δόσεις

Κατά την επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Αμανατιάδης, ζήτησε να δώσει η πολιτεία το δικαίωμα στους πολίτες να αποπληρώσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους σε 120 δόσεις, ώστε και οι πολίτες να διευκολυνθούν και λεφτά να εισρεύσουν στα ταμεία των δήμων.

Η απάντηση του υπουργού Οικονομικών στον αντιδήμαρχο Οικονομικών ήταν πως αυτοί που χρωστούν είναι κακοπληρωτές και γι’ αυτό ο δήμος πρέπει να προχωρήσει σε κατασχέσεις.

Ο Κώστας Αμανατιάδης αντέδρασε σφοδρά λέγοντας πως η κοινωνία είναι φτωχοποιημένη μετά από 15 μνημονιακά χρόνια και πως ο δήμος δεν μπορεί να προχωρήσει σε κατασχέσεις.

Στην αντίδραση αυτή του κυρίου Αμανατιάδη, ο κύριος Σταϊκούρας αντέτεινε πως όσοι χρωστούν μπορούν να πληρώσουν γιατί η κυβέρνηση τούς μείωσε τον ΕΝΦΙΑ και κατήργησε την έκτακτη εισφορά.

Αποστομωτική ήταν η απάντηση του αντιδημάρχου Οικονομικών Κώστα Αμανατιάδη που είπε στον υπουργό Οικονομικών πως η έκτακτη εισφορά καταργήθηκε από τα μεγάλα εισοδήματα καθώς δεν υπήρχε για εισοδήματα κάτω των 20.000 ευρώ, οπότε δεν αφορά τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που χρωστούν στο δήμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ