Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥπερβολές ότι η αυλή του 24ου Δημοτικού Σχολείου είναι μικρή

Υπερβολές ότι η αυλή του 24ου Δημοτικού Σχολείου είναι μικρή

Γράφονται και λέγονται πολλές υπερβολές σχετικά με το πόσο μικρή είναι η αυλή του νεοανεγερθέντος κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Υπερβολές από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, υπερβολές από την Ένωση Γονέων του δήμου, υπερβολές από τον Η΄ Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, υπερβολές από την αντιπολίτευση του δήμου, υπερβολές και από κάποιους συνεργάτες στην «Αγκίδα».

Όλες αυτές οι υπερβολές γιατί όλοι παρουσιάζουν τη μισή αλήθεια. Η αυλή του σχολείου δεν είναι μόνο αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες γιατί πολύ απλά μπορεί να επεκταθεί εάν υπάρχει βούληση.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία του άρθρου, ακριβώς επάνω από την είσοδο του σχολείου υπάρχει ένας τεράστιος χώρος, μια τεράστια βεράντα. Γιατί να μην μπούνε κιγκλιδώματα γύρω της ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αυλή; Ίσως να μην υπάρχει πόρτα για να βγαίνουν οι μαθητές στο συγκεκριμένο χώρο. Ε είναι τόσο δύσκολο να γκρεμιστεί ένας τείχος και να φτιαχτεί μια πόρτα;

Λύσεις λοιπόν υπάρχουν αρκεί να υπάρχει βούληση και να μην υπάρχει γκρίνια. Είμαστε σίγουροι πως η διοίκηση Μανδαλιανού θα δει τη συγκεκριμένη πρόταση με πολύ θετικό μάτι.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ1. Το παραπάνω άρθρο είναι σκωπτικό. Δεν είναι για να υλοποιηθεί.

ΥΓ2. Η διευκρίνηση του ΥΓ1 κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να μην πάρει φόρα η διοίκηση να υλοποιήσει την πρόταση.

«Οι μαθητές του 24ου μπορούν να κάνουν διάλειμμα και στην ταράτσα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ