Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαντικές ικανότητες και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Μαντικές ικανότητες και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Τελικά αυτή η διοίκηση δεν έχει αυτοδιοικητικούς. Τον Τειρεσία και τον Κάλχα έχει. Αυτή η διοίκηση δεν είναι διοίκηση αυτοδιοικητικών. Είναι διοίκηση μάντεων.

Είχαμε το δήμαρχο που έκανε τον μάντη με την πανδημία και έκανε συνεχείς μαντεψιές για το τέλος της.

Τώρα έχουμε και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που στη βάση μαντεψιάς ανέβαλε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 14ης Σεπτεμβρίου 2022 λόγω θρησκευτικών και πολιτιστικών υποχρεώσεων των Δημοτικών Συμβούλων με αφορμή τον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Έλα όμως που στο πρόγραμμα του εορτασμού του Ιερού Ναού δεν είχε τίποτα κατά την ώρα που θα διεξαγόταν το Δημοτικό Συμβούλιο! Τελικά βέβαια σήμερα το πρωί άλλαξε το πρόγραμμα και θα έχει εκδηλώσεις την ώρα που ήταν να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προφανώς ο κύριος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έχει μαντικές ικανότητες και ανέβαλε τη συνεδρίαση μαντεύοντας πως δεν θα μπορούν να συμμετέχουν οι χορευτές ή οι κλαριντζήδες ή οι νταουλτζήδες στις εκδηλώσεις της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου κι έτσι οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν για την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.

Υπάρχει βέβαια και η εκδοχή να έπρεπε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επειδή το θέμα της αναβολής του Δημοτικού Συμβουλίου πήρε μεγάλη έκταση και δημοσιότητα.

Κιμ. Ο.

Πανήγυρις Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Περιοχής Διαλογής
Η μεγάλη μαντική επιτυχία για την πανδημία του Κλεάνθη Μανδαλιανού…
Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου λόγω της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού
Πιθανότητα αναβολής του προημιτελικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ