Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Γιώργος Ρούμελης θέλει να παραστεί και στον Μεθεόρτιο Πανηγυρικό Εσπερινό!

Ο Γιώργος Ρούμελης θέλει να παραστεί και στον Μεθεόρτιο Πανηγυρικό Εσπερινό!

Η διοίκηση Μανδαλιανού έχει βαλθεί να μας τρελάνει εντελώς. Ανέβαλε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 14ης Σεπτεμβρίου 2022 λόγω θρησκευτικών και πολιτιστικών υποχρεώσεων των Δημοτικών Συμβούλων με αφορμή τον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Δηλαδή κύριος Ρούμελης θα παραστεί στην Περιφορά της Ιεράς Εικόνος Υψώσεως Τιμίου Σταυρού και του αποτμήματος του Τιμίου Ξύλου που θα γίνει στις 18:00 η ώρα το απόγευμα της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην περιοχή της Διαλογής του Κορδελιού.

Δηλαδή ο κύριος Ρούμελης θα παραστεί στον πανηγυρικό  Αρχιερατικό Εσπερινό της Εορτής που θα γίνει στις 18:30 η ώρα το απόγευμα της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην περιοχή της Διαλογής του Κορδελιού.

Δηλαδή ο κύριος Ρούμελης θα παραστεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στις 20:00 η ώρα το απόγευμα της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου στον στον αύλειο χώρο του Ναού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην περιοχή της Διαλογής του Κορδελιού.

Δηλαδή ο κύριος Ρούμελης θα παραστεί στον Όρθρο, στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία στην τελετή της ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ  που θα γίνουν στις 7:00 η ώρα το πρωί της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην περιοχή της Διαλογής του Κορδελιού.

Δηλαδή ο κύριος Ρούμελης θα παραστεί σε όλα τα παραπάνω και ήθελε επιπλέον να παραστεί στον Μεθεόρτιο Πανηγυρικό Εσπερινό και στους Χαιρετισμούς στον Τίμιο Σταυρό στις 18:00 η ώρα το απόγευμα της 14ης Σεπτεμβρίου, γι’ αυτό ανέβαλε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου;

Μα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ξεκινάει πάντα μισή ώρα μετά, δηλαδή στις 19:30. Τι εμπόδιζε τον κύριο Ρούμελη να πάει και στον Εσπερινό, να κάνει και τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου; Πόσες ώρες έχει σκοπό να κάτσει στον Ιερό Ναό ο κύριος Ρούμελης; Στο τέλος με τόσες ώρες παραμονής στον Ιερό Ναό θα τον κάνουν πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν προσπαθεί να μας τρελάνει. Μας δουλεύει κανονικά γιατί προφανώς πιστεύει πως αυτό μας αξίζει και γιατί θέλει να αποφύγει πάση θυσία τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου επειδή πολύ απλά δεν μπορεί να απαντήσει σε τίποτα γιατί ακόμα απλούστερα δεν κάνει τίποτα και όταν κάνει, τα κάνει μαντάρα.

Κώστας Καρακώστας

Πανήγυρις Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Περιοχής Διαλογής
Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου λόγω της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ