Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ έως  14/9/2022

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ έως  14/9/2022

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ έως  14/9/2022
«Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες -Δραματική Μυστηρίου 2022»

Με την τήρηση των μέτρων προστασίας του ΕΟΔΥ κατά της πανδημίας,  ο Δημοτικός θερινός Κινηματογράφος λειτουργεί στην ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου «Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης» (οδός Μοναστηρίου & Παρατσίκογλου, Ελευθέριο Κορδελιό) και προσφέρει  μια  ασφαλή – ευχάριστη και εναλλακτική  διέξοδο θερινής ψυχαγωγίας σε όλους τους Κινηματογραφόφιλους,  με μια σειρά νέων ταινιών από τον Παγκόσμιο και τον Ελληνικό Κινηματογράφο.
Οι  cinephile κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, παρακολουθώντας  νέες ταινίες πρώτης προβολής  από το πλούσιο πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου, σε έναν νέο σύγχρονο, μοντέρνο και δροσερό  χώρο  – κάτω από τ άστρα-.

Συγκεκριμένα  έως και την Τετάρτη 14.9. 2022 θα προβάλλεται η μεταγλωττισμένη ταινία
ΛΙΓΑ ΛΌΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες
Δραματική Μυστηρίου 2022

Η ταινία «Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες» διαδραματίζεται σε ένα έλος της επαρχιακής Βόρειας Καρολίνα την δεκαετία του 1950. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Ντέλια Όουενς που γνώρισε ευρεία επιτυχία. Ατμοσφαιρική και νοσταλγική, η αφήγηση επικεντρώνεται στο πρόσωπο της Κία (Ντέιζι Έντγκαρ Τζόουνς), την μικρή κόρη της οικογένειας Κλαρκ που μεγαλώνει στις ακτές του έλους. Η οικογενειακή ιστορία της είναι επιβαρυμένη από την κακομεταχείριση της ίδιας αλλά και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας από τον πατέρα της. Σταδιακά, τα μέλη της οικογένειας θα αρχίζουν να εγκαταλείπουν την εστία και την Κία με τελευταίο τον πατέρα της. Έχοντας λοιπόν εγκαταλειφθεί σε πολύ μικρή ηλικία, η Κία θα πρέπει να μάθει να επιβιώνει μόνη της. Αυτό που ξεκινάει ως μία τρυφερή και συνάμα σκληρή ιστορία ενηλικίωσης της Κία θα μετατραπεί σε ένα δράμα μυστηρίου καθώς θα εντοπιστεί νεκρός ένας άντρας με τον οποίο η Κία διατήρησε σχέση στο παρελθόν και η ίδια θα κατηγορηθεί για την δολοφονία του. Το διασκευασμένο σενάριο είναι της Λούσι Άιμπαρ, κατόχου υποψηφιότητας για Όσκαρ για το επίσης διασκευασμένο σενάριο του «Beasts of the Southern Wild» με τις δύο αυτές ταινίες να μοιράζονται στοιχεία υφολογικά και θεματικά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Η προβολή πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα,  που υπόσχεται μια άριστη κινηματογραφική εμπειρία.

ΗΜΕΡΕΣ  ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Δευτέρα 12.9
Τρίτη 13.9
Τετάρτη 14.9

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος 6€, Παιδικό 5€

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
*Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 5€.
Ώρα έναρξης  20.30

Πληροφορίες: Τηλ. 2310 – 202067

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ