Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥRubber Floor στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου μετά την πανελλήνια πρωτιά στο...

Rubber Floor στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου μετά την πανελλήνια πρωτιά στο διαγωνισμό ανακύκλωσης μπαταριών

Η σχολική χρονιά ξεκινάει αύριο με πολύ ευχάριστα νέα!!!

Μετά την πανελλήνια πρωτιά του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου σε όλες τις κατηγορίες του  διαγωνισμού ανακύκλωσης μπαταριών της ΑΦΗΣ, τοποθετήθηκε στο προαύλιο του το τεράστιο έπαθλο των 80 τετραγωνικών μέτρων Rubber Floor!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, με τη διαχρονική στήριξη των μελών της σχολικής κοινότητας, τοποθέτησε με δικά του έξοδα επιπλέον 84 τετραγωνικά μέτρα Rubber Floor!!!!

Συνολικά τοποθετήθηκαν 164 τετραγωνικά μέτρα Rubber Floor, τα οποία δημιούργησαν ένα ασφαλέστερο και ομορφότερο προαύλιο για τα παιδιά του Σχολείου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου ευχαριστεί θερμά την ΑΦΗΣ – Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Στηλών  για την ανεκτίμητη προσφορά της στο περιβάλλον μέσω της ανακύκλωσης και για τη διενέργεια ενός σχολικού διαγωνισμού ανακύκλωσης μπαταριών που ευαισθητοποίησε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς σε μια δράση με εξαιρετικά θετικό πρόσημο.

Επίσης ευχαριστεί θερμά, την εταιρεία Retire S.A. Tire Recycling και τον Ioannis Karagiannidis για την άψογη τοποθέτηση και την ειλικρινή διάθεση για προσφορά, προσφέροντας σε πραγματικά ασυναγώνιστη τιμή τα 84 μέτρα rubber floor που πληρώθηκαν από το Σύλλογο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ