Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔιευθυντές και γονείς να μην ξεχάσουν την απαγόρευση του αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού...

Διευθυντές και γονείς να μην ξεχάσουν την απαγόρευση του αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία για τον αγιασμό και οι διευθυντές των σχολείων όπως και οι γονείς δεν θα πρέπει να ξεχάσουν τα όσα είπε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 31ης Αυγούστου 2022.

Ο Γιώργος Σταυρίδης είπε ξεκάθαρα πως απαγορεύεται οι διευθυντές σχολείων και οι προϊστάμενοι νηπιαγωγείων να ζητούν χρήματα από τους γονείς για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, σύμφωνα με όσα είπε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, θα καλύψει τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων.

Συνεπώς οι διευθυντές των σχολείων για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων θα πρέπει να απευθύνονται στο δήμο και όχι στους γονείς.

Οι γονείς από την πλευρά τους θα πρέπει να ενημερώσουν αμέσως το δήμο, εάν οι διευθυντές τους ζητήσουν χρήματα, αφού ο δήμος ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου εμφανίστηκε αποφασισμένη να μην αφήσει τη φετινή χρονιά τους γονείς να πληρώσουν τίποτα από την τσέπη τους. Μάλιστα ο κύριος Σταυρίδης ήδη κάλεσε έναν διευθυντή στο γραφείο του για να τον νουθετήσει επειδή τον κατήγγειλε ο Σύλλογος Γονέων γιατί ζήτησε χρήματα από τους γονείς.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ