Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Δεν μπορεί πολιτιστικοί σύλλογοι να ξεπλένουν τα περιβαλλοντικά εγκλήματα των ΕΛΠΕ»

«Δεν μπορεί πολιτιστικοί σύλλογοι να ξεπλένουν τα περιβαλλοντικά εγκλήματα των ΕΛΠΕ»

Ο Νίκος Ζυγάς δεν θα παραστεί σε εκδηλώσεις συλλόγων που χρηματοδοτούνται από τα ΕΛΠΕ

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζυγάς αναφέρθηκε στις προσκλήσεις πολιτιστικών συλλόγων προς τους δημοτικούς συμβούλους για να παραστούν στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν.

Ο κύριος Ζυγάς ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραστεί σε εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων που χρηματοδοτούνται από τα ΕΛΠΕ.

«Δεν μπορεί από τη μια τα ΕΛΠΕ να εγκληματούν περιβαλλοντικά στο δήμο μας και απ’ την άλλη οι πολιτιστικοί σύλλογοι να επιχορηγούνται απ’ τα ΕΛΠΕ, βάζοντάς τους να τους ξεπλένουν ουσιαστικά αποδεχόμενοι αυτές τις χορηγίες», τόνισε ο Νίκος Ζυγάς.

«Και να έρχονται αυτοί οι σύλλογοι και να ζητάνε χορηγίες και απ’ το δήμο. Κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα. Θα συγχαρώ τους συλλόγους οι οποίοι κάνουν τις εκδηλώσεις τους χωρίς να παίρνουν επιχορηγήσεις από τα ΕΛΠΕ», συνέχισε την αναφορά του ο κύριος Ζυγάς στις χορηγίες των ΕΛΠΕ στους πολιτιστικούς συλλόγους.

Ο Νίκος Ζυγάς καυτηρίασε και τις φωτογραφίες δημοτικών συμβούλων σ’ αυτές τις εκδηλώσεις με φόντο τις χορηγίες των ΕΛΠΕ, ενώ στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου καταφέρονται εναντίον των ΕΛΠΕ. «Είναι αντιφάσεις που για εμένα δεν είναι ανεκτές», ολοκλήρωση τη συγκεκριμένη αναφορά ο Νίκος Ζυγάς.

Τα. Σ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ