Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘαύμα: Η ιστοσελίδα της Περιφέρειας δίνει τιμές από τους σταθμούς μέτρησης ατμοσφαιρικής...

Θαύμα: Η ιστοσελίδα της Περιφέρειας δίνει τιμές από τους σταθμούς μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Το θαύμα έγινε και η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τις 28 Αυγούστου 2022 δίνει και πάλι τιμές από τους σταθμούς μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Η αμέσως προηγούμενη ημέρα που δόθηκαν τιμές είναι η 1η Απριλίου 2022.

Αφού έγινε το πρώτο θαύμα, όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το δεύτερο θαύμα. Να ενημερωθεί η διοίκηση Μανδαλιανού και να ενημερώσει επιτέλους τους δημότες γιατί επί πέντε μήνες δεν δίνονταν τιμές.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, στην περίοδο αυτή των πέντε μηνών, ρωτήθηκε πολλές φορές για το ζήτημα. Η απάντηση κάθε φορά ήταν πως θα ρωτήσει, θα μάθει και θα απαντήσει. Ακόμη δεν έχει απαντήσει.

Η στάση της διοίκησης Μανδαλιανού στο συγκεκριμένο ζήτημα δείχνει το πόσο ενδιαφέρεται για το περιβάλλον και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Όλο το ενδιαφέρον της περιορίστηκε στη δημιουργία αντιδημαρχίας Πρασίνου και Περιβάλλοντος και στην έκδοση φυλλαδίων που έλεγαν πως ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι πρωτοπόρος στην προστασία του περιβάλλοντος.

Για τη δυσοσμία θα κάνει πάλι νέες μετρήσεις, μέχρι η δυσοσμία να φοβηθεί τις μετρήσεις και να φύγει μόνη της.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ