Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε πλήρη ετοιμότητα οι σχολικοί τροχονόμοι Κορδελιού Ευόσμου ενόψει της νέας σχολικής...

Σε πλήρη ετοιμότητα οι σχολικοί τροχονόμοι Κορδελιού Ευόσμου ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Τις τελευταίες οδηγίες ενόψει της  έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και της ανάληψης των καθηκόντων τους έλαβαν σήμερα κατά τη διάρκεια συνάντησής τους με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης Γιώργο Σταυρίδη,

οι 36 σχολικοί τροχονόμοι των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, με στόχο την επιχειρησιακή ετοιμότητα και τον καλύτερο συντονισμό του  πολύτιμου έργου τους.

Ο  Αντιδήμαρχος Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης ευχήθηκε  καλή δύναμη στο δύσκολο έργο των σχολικών τροχονόμων, τους ευχαρίστησε για την αποφασιστική τους συμβολή στη διασφάλιση της ομαλής προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών από τις σχολικές μονάδες και τόνισε πως η δημοτική αρχή είναι πάντα στο πλευρό τους για την απρόσκοπτη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

“Η προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας και την ασφάλεια των μαθητών μας είναι κοινή και σας καλώ και αυτή τη χρονιά να επιδείξετε τον ίδιο ζήλο, επιτελώντας με τη  συνέπεια που σας χαρακτηρίζει το σπουδαίο έργο σας”  τόνισε ο κ. Σταυρίδης.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ