Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕυτυχώς έθεσε ζητήματα στον υπουργό Οικονομικών ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού

Ευτυχώς έθεσε ζητήματα στον υπουργό Οικονομικών ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού

Ήρθε ολόκληρος υπουργός Οικονομικών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και, με βάση το δελτίο τύπου του δήμου, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου του έθεσε γενικά και αόριστα ζητήματα.

Τα προβλήματα που δημιουργούνται στους δήμους από το ενεργειακό κόστος σίγουρα τίθενται συνεχώς στον υπουργό Οικονομικών από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Σίγουρα η ΚΕΔΕ δεν περίμενε το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να θέσει το ζήτημα.

Είναι απορίας άξιο πού πήγε και θυμήθηκε ο κύριος δήμαρχος το ειδικό τέλος διύλισης, του οποίου δικαιούχος είναι ο δήμος και δεν το λαμβάνει από το 2013. Δηλαδή η διοίκηση Μανδαλιανού περίμενε να έρθει στο δήμο ο υπουργός Οικονομικών για να θυμηθεί το τέλος διύλισης! Σίγουρα θα περιμένει συγχαρητήρια για την εφευρετικότητά της.

Ευτυχώς ουσιαστικά ζητήματα στον υπουργό Οικονομικών έθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού γιατί αν περιμέναμε να τα θέσει η διοίκηση Μανδαλιανού, θα περιμέναμε μέχρι τη λήξη της θητείας της.

Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού έθεσαν αυστηρά στον υπουργό Οικονομικών το ζήτημα της επιδότησης των επιχειρήσεων για την περίοδο του Φεβρουαρίου 2021, κατά την οποία ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, μόνο αυτός στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, εισήλθε σε καθεστώς αυστηρού lockdown με αποτέλεσμα το κλείσιμο της τοπικής αγοράς.

Για όσους δεν θυμούνται, ο δήμος ζήτησε τότε από την Πολιτεία τη στήριξη των επαγγελματιών για εκείνο το άδικο lock down μόνο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, η Πολιτεία απάντησε στη διοίκηση του δήμου πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται και ο δήμαρχος ανακοίνωσε την απάντηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σαν απόλυτα φυσιολογική και χωρίς καμία διάθεση αντίδρασης.

Ευτυχώς συναντήθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού με τον υπουργό Οικονομικών και ζήτησε κάτι ουσιαστικό.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ