Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕάν δεν ήταν ο κ. Αμανατιάδης στη συνάντηση με τον κ. Σταϊκούρα…

Εάν δεν ήταν ο κ. Αμανατιάδης στη συνάντηση με τον κ. Σταϊκούρα…

Εάν στη συνάντηση με του υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, δεν ήταν ο αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Αμανατιάδης, δεν θα είχε διατυπωθεί κανένα ουσιαστικό αίτημα.

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε πως στη συνάντηση τόσων πολλών στελεχών της διοίκησης Μανδαλιανού με τον υπουργό Οικονομικών επικρατούσε μια πάρα πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα λες και όλοι τους ζούνε σε κάποιο άλλο κράτος.

Ο κύριος υπουργός παρουσίαζε μια ειδυλλιακή κατάσταση που δεν αφήνει περιθώρια για γκρίνια και για δυσαρέσκεια και η διοίκηση Μανδαλιανού κουνούσε συμφωνώντας χαμογελαστά το κεφάλι. Πάλι καλά που δεν άρχισαν να τον χειροκροτούν κιόλας.

Ευτυχώς στη συνάντηση ήταν ο Κώστας Αμανατιάδης και έθεσε ζητήματα, σπάζοντας το κλίμα του «όλα καλά κι όλα ωραία» που δημιούργησαν όλοι οι υπόλοιποι είτε με τις κουβέντες τους είτε με τη σιωπή τους.

Εάν στη συνάντηση δεν ήταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, αυτό που θα έμενε από τον ερχομό του υπουργού Οικονομικών στο δήμο θα ήταν οι φωτογραφίες μαζί του που δημοσίευσαν στελέχη της διοίκησης.

Με βάση τη χαρούμενη ατμόσφαιρα που επικράτησε στη συνάντηση των στελεχών της διοίκησης Μανδαλιανού με τον υπουργό Οικονομικών, γίνεται κατανοητό γιατί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου πήρε  413.686 λιγότερα ευρώ από αυτά που δικαιούνταν από την έκτακτη επιχορήγηση που δόθηκε στου δήμους για την αντιμετώπιση του covid-19.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ