Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑγιασμός και πάλι στο ΔΑΚ για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Αγιασμός και πάλι στο ΔΑΚ για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Ανακοινώθηκε το επίσημο πρόγραμμα των αγιασμών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τη σχολική χρονιά 2022-2023.

Διαβάζουμε προσεκτικά τη λίστα και βλέπουμε ότι το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου θα κάνει για μία ακόμα φορά αγιασμό στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.

Το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου θα ξεκινήσει τα μαθήματα για μία ακόμα φορά κάτω από τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Ευόσμου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση Μανδαλιανού. Πάνε περίπατο ένα σωρό ημερομηνίες που έδωσε για την ολοκλήρωσή του.

Τζάμπα επί έναν ολόκληρο χρόνο γινόταν καβγάς για το αν θα πάει στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου και το 19ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου. Τελικά δεν θα πάει ούτε το 24ο.

Τζάμπα και όσες κουβέντες ακούστηκαν σε βάρος ανθρώπων περί κοινωνικής αναλγησίας επειδή δεν δέχονταν να πάει το 19ο στο κτήριο του 24ου, προκειμένου να στεγαστεί στο κτήριο του 19ου το Ειδικό Σχολείο Κορδελιού.

Μεγάλη η χάρη της διοίκησης Μανδαλιανού με την κοινωνική ευαισθησία που λάνσαρε επί ένα χρόνο για να δικαιολογήσει την αντιεκπαιδευτική, αντιπαιδαγωγική και αντιεπιστημονική της απόφαση. Πάλι στο ΔΑΚ θα κάνουν αγιασμό οι μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Πότε θα πάνε στο σχολείο τους οι μαθητές του 24ου; Μέσα στο Σεπτέμβριο είπε ο κύριος Μανδαλιανός στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Μανδαλιανός λέει μια ημερομηνία. Έχει δώσει πολλές φορές ημερομηνίες για πολλά θέματα, τις οποίες τελικά δεν τήρησε.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ