Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ παράταξη Μανδαλιανού συγκροτήθηκε στη βάση της άθροισης ψήφων

Η παράταξη Μανδαλιανού συγκροτήθηκε στη βάση της άθροισης ψήφων

Είναι φοβερό να ακούς τον ίδιο το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να παραδέχεται ότι η παράταξή του, η «Νέα Πνοή», αυτή με το Ήθος και το Όραμα, συγκροτήθηκε στη βάση της άθροισης ψήφων και όχι στη βάση συγκλίσεων σε κοινές αντιλήψεις.

Είναι φοβερό να ακούς το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να λέει ότι δεν έχει και δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη διοίκηση Λαφαζανίδη, ενώ η παράταξη Λαφαζανίδη είναι βασική συνιστώσα της παράταξής του.

Προφανώς ο δήμαρχος δεν έχει καμία σχέση και με τη διοίκηση Χατζηβρέττα, της οποίας συνέχεια ήταν η παράταξη Σωτηράκη, η οποία επίσης είναι συνιστώσα της διοίκησης Μανδαλιανού.

Εάν ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν συγκρότησε την παράταξή του με βάση τα πεπραγμένα των κυρίων Λαφαζανίδη και Σωτηράκη κατά την περίοδο που άσκησαν διοίκηση, τότε πώς τη συγκρότησε;

Μα φυσικά με βάση τις ψήφους που θα του έφερναν οι παρατάξεις Λαφαζανίδη και Σωτηράκη. Με αυτό το σκεπτικό συγκροτήθηκε η παράταξη Μανδαλιανού. Με Ήθος και με Όραμα αθροίσανε τα κουκιά.

Το άθροισμα των ψήφων για τη σύναψη συμμαχιών δεν είναι πρωτοτυπία του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου. Πρωτοτυπία του είναι να το λέει κιόλας, βροντοφωνάζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τα πεπραγμένα της διοίκησης Λαφαζανίδη.

Αυτά όμως, όπως και πολλά άλλα, δεν τα είπε ο δήμαρχος προεκλογικά. Γιατί εάν έλεγε προεκλογικά πως θα πάρει μαζί του τις παρατάξεις Λαφαζανίδη και Σωτηράκη για να τις περάσει από την κολυμβήθρα της «Νέας Πνοής» και να τις παρουσιάσει ως άσπιλες και αμόλυντες, μάλλον ο κόσμος δεν θα τον ψήφιζε για να τον κάνει δήμαρχο.

Εάν ο κύριος Μανδαλιανός έλεγε προεκλογικά πως για να ξεφύγει από αυτά που πρέπει να κάνει η διοίκησή του, θα κατηγορεί τις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου ενώ θα έχει αντιδημάρχους από τις συγκεκριμένες διοικήσεις, σίγουρα θα έπαιρνε πολύ λιγότερες ψήφους από αυτές που πήρε.

Δυστυχώς όμως για τον κύριο δήμαρχο, είναι αδύνατο να κρεμάσει στους συνεργάτες του μια ταμπέλα που να γράφει «μόνο ψήφοι». Δυστυχώς για τον κύριο δήμαρχο, τους συνεργάτες του ακολουθούν και τα πεπραγμένα τους και φυσικά τα πεπραγμένα αυτών ακολουθούν και τη δική του διοίκηση αφού με αυτούς έγινε διοίκηση και με αυτούς συνδιοικεί.

Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για μικρά παιδιά.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ