Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο νεοανεγερθέν 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου γέννησε δύο αίθουσες επί διοίκησης Μανδαλιανού!

Το νεοανεγερθέν 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου γέννησε δύο αίθουσες επί διοίκησης Μανδαλιανού!

Η διοίκηση Κορδελιού Ευόσμου είναι θαυματουργή. Επί διοίκησης Μανδαλιανού το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου γέννησε δύο αίθουσες!

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022 ο αντιδήμαρχος Παιδείας και συνολικά η διοίκηση Μανδαλιανού επέμεναν πως το κτήριο είναι 12θέσιο γιατί, όπως έλεγαν, έτσι γράφει το έγγραφο του ΕΣΠΑ!

Στην ίδια συνεδρίαση οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου επέμεναν πως το κτήριο είναι 9θέσιο.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στις 12 Ιουνίου του 2020 σχετικά με τη θεμελίωση του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, γράφει πως το κτήριο έχει 10 αίθουσες διδασκαλίας!

Γίνεται 12θέσιο σχολείο με 10 αίθουσες διδασκαλίας; Οι άλλες δύο αίθουσες είναι υπαίθριες στο πλαίσιο κάποιας νέας μεθόδου διδασκαλίας; Γέννησε το 24ο Δημοτικό σχολείο δύο αίθουσες διδασκαλίας επί της θαυματουργής διοίκησης Μανδαλιανού;

Τι να πιστέψουμε για το πόσες αίθουσες διδασκαλίας έχει το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου; Αυτά που έλεγε η διοίκηση Μανδαλιανού στις 31 Αυγούστου 2022 ή αυτά που έλεγε η διοίκηση Μανδαλιανού στις 12 Ιουνίου του 2020;

Και μη μας πούνε καμιά εξυπνάδα πως έγινε λάθος στην ιστοσελίδα του δήμου και στο διθυραμβικό δημοσίευμα για τη θεμελίωση του 24ου Δημοτικού Σχολείου αφαίρεσαν δύο αίθουσες διδασκαλίας, πράγμα που δεν πρόσεξε κανείς! Μη μας το πούνε γιατί δεν αντέχουμε άλλα ψέματα.

Μετά εάν τους πει κάποιος δημοτικός σύμβουλος ψεύτες, όπως έγινε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πηδάνε μέχρι το ταβάνι αντιδρώντας και παριστάνοντας τους προσβεβλημένους. Αν τα παραπάνω δεν τα χαρακτηρίσει κανείς ψέματα, πώς να τα χαρακτηρίσει; Μειωμένη αντίληψη της πραγματικότητας;

Ένα πράγμα είναι βέβαιο: Οι δήμαρχοι όλης της Ελλάδας θα κάνουν ουρά έξω από το δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, προκειμένου η θαυματουργή διοίκηση Μανδαλιανού να αυξήσει τις αίθουσες στα σχολικά κτήριά τους που χρειάζονται τέτοια παρέμβαση.

Κώστας Καρακώστας

Σε κόκκινο πλαίσιο το επίμαχο σημείο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ