Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Δεν χρηματίστηκα από τον κύριο Καμαρινό»

«Δεν χρηματίστηκα από τον κύριο Καμαρινό»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Πασχαλίδου αναφέρθηκε στη λάσπη που πετιέται εναντίον της από κάποιους.

Η κυρία Πασχαλίδου τόνισε πως η ίδια έχει μάθει να μιλάει πολιτικά και δεν έχει θίξει ποτέ κανέναν σε προσωπικό επίπεδο, ενώ συνέχισε λέγοντας πως, όταν παραιτήθηκε από τη θέση της προέδρου της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού επί διοικήσεως του Πέτρου Σούλα, παραιτήθηκε και από την αντιμισθία, όπως θεωρούσε ότι είναι έντιμο και ηθικό.

Στην συνέχεια η κυρία Πασχαλίδου αναφέρθηκε σε μια φήμη που κυκλοφορούν κάποιοι σε βάρος της και τους προειδοποίησε πως εάν φιλοδοξούν να διοικήσουν το δήμο με τέτοιες λασπολογίες δεν πρόκειται να έχουν κανένα πολιτικό μέλλον.

«Δεν χρηματίστηκα από τον κύριο Καμαρινό τους επόμενους μήνες μέχρι να γίνουν οι εκλογές, ούτε πήρα χρήματα της αντιμισθίας που έχασα», υπογράμμισε η Μαρία Πασχαλίδου.

Η κυρία Πασχαλίδου ολοκλήρωσε αυτή της την αναφορά λέγοντας πως πιο πολύ λυπάται για τέτοιου είδους συμπεριφορές παρά θυμώνει, ενώ επεσήμανε πως αυτά που είπε δεν αφορούν το δήμαρχο και τη διοίκηση.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ