Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτέλεχος του ΠΑΣΟΚ ξέχασε το ψήφισμα για την παρακολούθηση του αρχηγού του!

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ξέχασε το ψήφισμα για την παρακολούθηση του αρχηγού του!

Τόσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη διοίκηση Μανδαλιανού του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και ούτε ένα δεν έκανε αυτό που έπραξε ο Παύλος Γερουλάνος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

Ο κύριος Γερουλάνος εισήγαγε ψήφισμα καταδίκης των τηλεφωνικών υποκλοπών. Ως γνωστόν στο δήμο των Αθηναίων δεν είναι διοίκηση ο κύριος Γερουλάνος αλλά ο Κώστας Μπακογιάννης. Όμως ο Παύλος Γερουλάνος εισήγαγε ψήφισμα.

Από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στην οποία συμμετέχουν τόσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ -μεταξύ αυτών και ένα μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής-, τέτοιο ψήφισμα δεν είδαμε.

Όχι μόνο αυτό αλλά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ρούμελης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, ξέχασε το ψήφισμα που κατέθεσε για τις τηλεφωνικές υποκλοπές ο Θοδωρής Μπαλτάς. Ο κύριος Ρούμελης ξέχασε να θέσει σε ψηφοφορία το ψήφισμα καταδίκης της παρακολούθησης του αρχηγού του!

Ο κύριος Ρούμελης θυμήθηκε το ψήφισμα αργά το βράδυ και όταν η συνεδρίαση πλησίαζε στη λήξη της. Όταν το θυμήθηκε οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν ήδη αποχωρήσει και ο κύριος Μπαλτάς ζήτησε να μην συζητηθεί εκείνην την ώρα, εξαιτίας των πολλών απουσιών δημοτικών συμβούλων, αλλά να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ