Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤοξική ατμόσφαιρα δημοτικών εκλογών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Τοξική ατμόσφαιρα δημοτικών εκλογών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Οι κινήσεις των υποψηφίων δημάρχων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να γίνουν άμεσα. Δεν χωράει άλλη καθυστέρηση. Πρέπει να παρουσιάσουν τις παρατάξεις τους και τουλάχιστον τα βασικά σημεία των προγραμμάτων τους.

Όσο δεν γίνεται αυτό προκειμένου να πάρουν θέση οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και κυρίως αυτοί που «κουβαλάνε» πολλές ψήφους, η ατμόσφαιρα των δημοτικών εκλογών στο δήμο θα γίνεται όλο και πιο τοξική.

Κουβέντες και διαδόσεις δίνουν και παίρνουν. Πληροφορίες για ετερόκλητες συμφωνίες και συμμαχίες. Ψίθυροι ότι ακόμα και αυτοί που δήλωσαν πως είναι με κάποιον δεν είναι με αυτόν τον κάποιον και είναι με κάποιον άλλο κάποιον ή θα μπορούσαν να βρεθούν σε μια στιγμή με άλλον κάποιον.

Η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο νοσηρή, όλο και πιο τοξική και αυτό πρέπει να πάρει τέλος, όχι γιατί ρίχνει νερό στο μύλο της διοίκησης Μανδαλιανού αλλά γιατί δεν είναι προς όφελος του δήμου και των δημοτών.

Η παθητικότητα και το ζύγισμα πρέπει να σταματήσουν άμεσα, τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, και οι υποψήφιοι δήμαρχοι πρέπει να πούνε στους δημότες επίσημα πως θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι, πρέπει να παρουσιάσουν την ομάδα τους και το πρόγραμμά τους. Τα λόγια περίσσεψαν.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ