Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟμόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στους απεργούς της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»

Ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στους απεργούς της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»

Το παρακάτω ψήφισμα στήριξης στους απεργούς της «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

«Οι εργαζόμενοι στη “Μαλαματίνα” συνεχίζουν τον πολυήμερο απεργιακό αγώνα ενάντια στις άδικες και εκβιαστικές απολύσεις εργαζομένων συναδέλφων τους, αλλά και απέναντι στην αντεργατική στάση της διοίκησης της “Μαλαματίνα”, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσο, να εκφοβίσει και να εκβιάσει τους εργαζόμενους για να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Ως δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους. Στηρίζουμε τα αιτήματα τους που αφορούν την ανάκληση των 15 απολύσεων και την υπογραφή της ΣΣΕ. Καταδικάζουμε την επιχείρηση τρομοκρατίας και καταστολής που έχει στηθεί ενάντια στους απεργούς της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ με τις απαράδεκτες συλλήψεις των προηγούμενων ημερών. Στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό τους και προχωράμε:

  • Να αναζητηθούν τρόποι οικονομικής στήριξης από το δήμο των απεργών που κατοικούν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.
  • να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες αθλητισμού, αναψυχής και πολιτισμού.
  • Να γίνει κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης του απεργιακού αγώνα των εργαζομένων μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του σωματείου (ΙΒΑΝ: GR10 0110 8390 0000 8390 0230 513), να υπάρξει δράση συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.
  • Να μεταβεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου στο εργοστάσιο για να δηλώσει τη συμπαράσταση στους απεργούς».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ