Κατά της μετεγκατάστασης του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου τάσσεται ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου ζητάει να ενημερώσει αύριο Τετάρτη 31 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου για τη θέση του κατά της μετεγκατάστασης του σχολείου

0
166
TEST

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου απέστειλε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου το παρακάτω έγγραφο:

«Θέμα: 1. Αίτημα συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 19ου Δημοτικού Σχολείου σχετικά με την δηλωθείσα μετεγκατάσταση του 19ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του 24ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου στη διασταύρωση των οδών Ολυμπιάδος και Γοργοποτάμου

Αξιότιμε κε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

                Σχετικά με τις δημόσιες δηλώσεις περί μεταφοράς και μετεγκατάστασης του 19ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του 24ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου στη διασταύρωση των οδών Ολυμπιάδος και Γοργοποτάμου και εγκατάστασης του Ειδικού σχολείου Κορδελιού στη μονάδα που έως σήμερα στεγάζεται το σχολείο μας (19ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου), επί της οδού Καζαντζάκη, αρ. 43 στον Εύοσμο, ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ δια της παρούσας όπως τεθεί προς συζήτηση στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Αυγούστου 2022 το θέμα της μεταστέγασης του 19ου Δημοτικού Σχολείου και συστέγασης του με το 24ο Δημοτικό Σχολείου, ενέργεια η οποία βρίσκει αντίθετους στην πρόθεση αυτή του Δήμου, τους δύο συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς φορείς.

                Κατόπιν της παρούσας αιτήσεώς μας, παρακαλούμε όπως ενημερώσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο για την θέση μας στην εν λόγω ενέργεια.

                Τελούμε σε αναμονή της δικής σας απάντησης και των ενεργειών σας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ