Ο Σωτηράκης είναι με τον Ανδρουλάκη ή με τον Μητσοτάκη;

0
106
TEST

Χθες στη Βουλή υπήρξε μια σφοδρότατη σύγκρουση για τις τηλεφωνικές υποκλοπές και συγκεκριμένα για την παρακολούθηση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, δια του εκπροσώπου του αφού δεν είναι μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου αλλά και με δήλωση στην τηλεόραση μετά τη συνεδρίαση, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την παρακολούθησή του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε και στον Νίκο Ανδρουλάκη δηλώνοντας άγνοια για την παρακολούθηση.

Σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι να αναλύσει το αν έχει δίκιο ο Νίκος Ανδρουλάκης ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας χειροκρότησε σύσσωμη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο και την αντίληψη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για την υπόθεση.

Ο κύριος Σωτηράκης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και αντιδήμαρχος της διοίκησης Μανδαλιανού, συνεργάζεται με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που προφανώς έχουν την ίδια αντίληψη με τον πρωθυπουργό για το θέμα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κύριος Σωτηράκης με ποιον είναι; Με τον Ανδρουλάκη ή με τον Μητσοτάκη; Γιατί έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα δεν μπορεί να πατάει σε δυο βάρκες. Είτε θα παραιτηθεί από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ είτε από τη διοίκηση.

Και μην μας απαντήσει ότι θα συνεχίσει να πατάει σε δυο βάρκες για το καλό του τόπου  γιατί έτσι και αλλιώς ο τόπος του δεν είναι ο πολύπαθος δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Βασίλης Κιμ.

Δεν υπάρχει λόγος παραίτησης του Κώστα Σωτηράκη από τη διοίκηση Μανδαλιανού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ