Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠανελλήνια πρωτιά στη γλωσσομάθεια από τον Ευοσμίτη Ευριπίδη Μπαϊραμπά

Πανελλήνια πρωτιά στη γλωσσομάθεια από τον Ευοσμίτη Ευριπίδη Μπαϊραμπά

Τον Ευοσμίτη νέο Ευριπίδη Μπαϊραμπά, που είναι ο πρώτος σε όλη την Ελλάδα κάτοχος  πτυχίου άριστης γνώσης της αραβικής γλώσσας (Certificate Language Proficient Level – C2) του Πανεπιστημίου “An – Najah National University της Nablus” υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός

Ο κ. Μανδαλιανός συνεχάρη τον νεαρό συνδημότη μας, που στα 26 μόλις χρόνια του δεν σταματά να μετρά πτυχία και τίτλους γλωσσομάθειας, όντας μέχρι σήμερα γνώστης 7 ξένων γλωσσών, της αγγλικής, των γαλλικών, των γερμανικών, των ισπανικών, των ρωσικών, των αραβικών και της  περσικής γλώσσας (farsi).

“Η νέα γενιά του Δήμου μας συνεχίζει να μας κάνει περήφανους με τις πρωτιές και τις κατακτήσεις της, αποδεικνύοντας πως η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο βρίσκεται στα χέρια των νέων που δεν σταματούν να αποδεικνύουν πως ο δρόμος της γνώσης είναι ένα συναρπαστικό και ανεξάντλητο ταξίδι” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, επαινώντας τον Ευριπίδη  Μπαϊραμπά για την πανελλαδική του πρωτιά, καθώς με την κατάκτηση του νέου του πτυχίου καθίσταται ο πρώτος Έλληνας κάτοχος τίτλου άριστης γνώσης των αραβικών.

Ο Ευριπίδης  Μπαϊραμπάς γεννήθηκε και ζει στον Εύοσμο. Αποφοίτησε από το 3ο ΓΕΛ Ευόσμου και στη συνέχεια εισήχθη στο ΑΠΘ όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ). Σήμερα εργάζεται ως Διαπολιτισμικός Μεσολαβητής στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαγκαδά.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ