Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ αλήθεια για το λόγο που δεν διαμορφώνεται ο χώρος του ΚΕΠ...

Η αλήθεια για το λόγο που δεν διαμορφώνεται ο χώρος του ΚΕΠ στον Εύοσμο

Σε πρόσφατη δήλωση του στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα grtimes.gr ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ, Νέστορας Λαφαζανίδης, είπε ότι το έργο της διαμόρφωσης του χώρου που θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών πάγωσε γιατί το ζήτησε ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, καθώς επρόκειτο να εκδοθεί μια οδηγία για όλα τα ΚΕΠ της χώρας, που θα πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένα πρότυπα και στυλ διαμόρφωσης και που θα πρέπει να ακολουθήσει και ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στα ΚΕΠ του.

Εμείς πάλι νομίζουμε ότι για άλλο λόγο δεν διαμορφώθηκε ο χώρος του ΚΕΠ και βέβαια όχι εξαιτίας της ολιγωρίας ή της αδράνειας της διοίκησης Μανδαλιανού.

Η διαμόρφωση του ΚΕΠ δεν γίνεται γιατί θα δημιουργήσει ρήξη στη διοίκηση του δήμου, αφού θα γίνει σύγκρουση για το ποιος θα το εγκαινιάσει.

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης ως αντιδήμαρχος ΚΕΠ, εξαιτίας και του πλήθους των ημερομηνιών που έδωσε για την ολοκλήρωσή του;

Ο Κώστας Σωτηράκης ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, εξαιτίας και του γεγονότος ότι συναγωνίστηκε το Νέστορα Λαφαζανίδη σε αριθμό ημερομηνιών για την ολοκλήρωση του ΚΕΠ;

Ή η Φωτεινή Πεσματζόγλου γιατί το συγκεκριμένο ΚΕΠ υπέστη έξωση από το χώρο που στεγαζόταν στην οδό Ολυμπιάδος, ενώ εκείνη ήταν αρμόδια αντιδήμαρχος;

Και δεν φτάνει που υπάρχουν ήδη τρεις αντιδήμαρχοι για να εγκαινιάσουν το νέο ΚΕΠ. Προστέθηκε και το άγαλμα του Παύλου Μελά. Θέλει κι εκείνο να κάνει τα εγκαίνια του ΚΕΠ ως ομοιοπαθές με το ΚΕΠ!

Νομίζουμε ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν διαμορφώνεται ο χώρος που θα στεγαστεί το ΚΕΠ.

Κώστας Καρακώστας

Δόξα τω Θεώ που δεν διαμόρφωσε το ΚΕΠ η διοίκηση Μανδαλιανού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ