Έγινε και κάτι θετικό επί διοίκησης Μανδαλιανού

0
112
TEST

Επειδή ένας αναγνώστης και καλός φίλος της «Αγκίδας» παρατήρησε πως ρίχνουμε πολλή γκρίνια και ζήτησε να δούμε κάτι θετικό στη διοίκηση Μανδαλιανού, είπαμε να το σκεφτούμε.

Μαζευτήκαμε λοιπόν και αρχίσαμε την αναζήτηση. Ζητήσαμε μέχρι και τη βοήθεια των αρχαιολόγων που είχε επιστρατεύσει η διοίκηση Μανδαλιανού για να κάνουν ανασκαφές προκειμένου να βρουν έγγραφα τα οποία να αποδεικνύουν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο.

Μετά από πολύ κοπιαστική δουλειά έγινε η ανακάλυψη. Καταλήξαμε ότι τα πράγματα με διοίκηση Μανδαλιανού δεν είναι τόσο μαύρα και ότι υπάρχουν θετικά πράγματα να δούμε. Το ζήτημα είναι αν θέλει να δει κανείς το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο.

Επί διοίκησης Μανδαλιανού, λοιπόν, δεν είναι όλα κακά, στραβά κι ανάποδα. Επί διοίκησης Μανδαλιανού η Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά 4η στη λίστα των μεταλλείων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανοιχτού Στίβου. 4 χρυσά μετάλλια κι ένα αργυρό για πρώτη φορά στην ιστορία.

Θα αναρωτηθεί κανείς τι σχέση έχει η διοίκηση Μανδαλιανού με αυτήν την επιτυχία. Αυτός που θα σκεφτεί κάτι τέτοιο είναι ακριβώς η περίπτωση του ανθρώπου που θέλει να βλέπει το ποτήρι μισοάδειο! Κορδελιώτες και Ευοσμίτες θα ξέρουν πως το καλοκαίρι του 2022, που στο δήμο ήταν δήμαρχος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, οι Έλληνες αθλητές του στίβου πέταξαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!!

Σ.

ΥΓ. Το παραπάνω σκωπτικό άρθρο είναι με πολλή εκτίμηση στον καλό φίλο της εφημερίδας, ξέροντας ότι έχει χιούμορ και δεν θα παρεξηγηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ