Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝα μην ξεχάσουν στις συμμαχίες να συμπεριλάβουν τα «παλικάρια» του ΘΕΠΑΝ

Να μην ξεχάσουν στις συμμαχίες να συμπεριλάβουν τα «παλικάρια» του ΘΕΠΑΝ

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν και σιγά σιγά οι ομάδες οργανώνονται για να γίνουν παρατάξεις.

Οι συζητήσεις για τη διαμόρφωση συμμαχιών έχουν αρχίσει για τα καλά και σχεδόν όλοι μιλάνε με σχεδόν όλους.

Στην πορεία για τις δημοτικές εκλογές ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος θα προσπαθήσει να ισχυροποιήσει την παράταξή του συνάπτοντας συμμαχίες.

Στις συμμαχίες οι υποψήφιοι δήμαρχοι να μην ξεχάσουν να συμπεριλάβουν τα «παλικάρια» του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια).

Ποια είναι τα «παλικάρια» του ΘΕΠΑΝ; Αυτοί που γνώριζαν ότι το ΘΕΠΑΝ διαθέτει τίτλο ιδιοκτησίας, ο οποίος ανήκει στο δήμο, κι εκείνοι το άφηναν στο έλεος του Θεού.

Αυτά τα «παλικάρια» να μην ξεχάσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι. Τα «παλικάρια» που κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα, σαν να μην καταλαβαίνουν τι έγινε με το ΘΕΠΑΝ και περιφέρονται ψάχνοντας παραταξιακή στέγη σαν πολύφερνες νύφες με μπόλικες ψήφους και αμαρτίες που θέλουν να μοιραστούνε με άλλους (να μοιραστούνε τις αμαρτίες, γιατί τις ψήφους, αν μπορούσαν, θα τις κρατούσαν μόνο για τον εαυτό τους).

Να εντάξουν τέτοια «παλικάρια» στα ψηφοδέλτιά τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι ώστε εκτός από τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ να ψάχνουμε και τον τίτλο ιδιοκτησίας του κτηρίου «Μελίνα Μερκούρη» και ποιος ξέρει ποιου άλλου δημοτικού χώρου.

Βασίλης Κιμ.

ΠΟΝΟΥΝ  ΤΑ  ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ